Hacker pod krycím jménem Guccifer odevzdal ruské internetové televizní stanici RT další várku mailů hacknutých z účtu novináře Sidney Blumenthala, který si dopisoval s Hillary Clintonovou (24.3.). Web RT placený ruskou vládou jako propagandistické médium pro USA je dnes nejsledovanější internetový kanál v USA a patří co do kvality zpráv k těm nejlepším na zdejším trhu informací.

Anonymous, jejichž činnost se aktivizovala po smrti jejich kolegy Aarona Swartze, nepřímo zaviněné i americkou justicí, se dali v minulých měsících do pilné práce. Nejprve si vzali na mušku kriminální spojení bankéřů napojených na FED, kterému hackli maily a rozkryli síť vlivných finančníků, kteří dostávají na nulový úrok úvěry, aby je s nemalým ziskem dávali dál.

Dalším úspěchem Anonymous znechucených izraelskou okupační politickou je haknutí tisíců jmen a údajů izraelské armády, včetně identifikačních čísel, geolokací a dokonce i jmen agentů Mossadu. Navíc velká skupina hackerů delší dobu útočila na izraelské ideologické a propagační weby, které zaplavovala vtipnými výkřiky a různými nejapnými poznámkami. Data armády zveřejnil tým zvaný "The Red Hack" a oficiální webové stránky Mossadu zneškodnila přes DDOS útok parta zvaná “Sektor 404.” Byla to taková ostuda, že proizraelský světový tisk o tom vůbec nepsal, natož naše média.

Gucciferova současná odhalení na RT se týkají dvou hlavních událostí. První várka zveřejněná v RT minulý týden pojednávala o útoku na americký konzulát v Benghází, při němž zahynuli čtyři Američané včetně velvyslance. Z mailů vyplývá, že Clintonová dostala od zpravodajců jako první vysvětlení fakt, že šlo o spontánní akci vyvolanou protiislámským filmem Nevinnost muslimů. Tuto verzi také ministerstvo zahraničí prezentovalo tisku, což následně zničilo kariéru velvyslankyně USA při OSN Susan Riceové. Z mailů ale vyplývá i spojení mezi libyjskými a alžírskými teroristy, kteří zaútočili na rafinerii In Amenas v Alžíru, kde zahynuli 3 Američané. Saúdskou Arábií a dalšími sunnitskými despociemi placený džihád začíná USA přicházet docela draho.

Poslední várka mailů se týká rozboru situace v Egyptě poté, co Muslimské bratrstvo vedené prezidentem Morsím vyhrálo volby. Tady Američané měli dobré informace přímo z centra moci. Včas pochopili, že Morsí sedí pevně v křesle, protože se domluvil s generály a dalšími mocenskými skupinami napojenými na armádu. Vojáci dříve placení Američany souhlasili s tím, že Morsí jim nechá jejich peníze plynoucí z ekonomických kšeftů. Generálové vlastní hotely na pobřeží a stovky dalších akvizicí po celém Egyptě. Navíc jim Bratrstvo nechalo i politický, či spíše reprezentační vliv, protože z nich udělalo guvernéry egyptských provincií, na úrovni našich hejtmanů. Za tyto dva ústupky armádě dostal Morsí volnou ruku a mohl plně zatočit s Mubarakem, protože armáda se svého bývalého chlebodárce plně zřekla. Tím skončil přímý americký vliv v Egyptě, což je dnes a denně jasně vidět.

Další odhalení Anonymous jistě přijdou, budeme o nich rádi referovat.