Dáváme na web video se jmény, funkcemi a daty úmrtí hlavních obětí vražd a podezřelých sebevražd opozičních politiků na Ukrajině za poslední rok. Jen za poslední 2 měsíce bylo těchto vražd celkem 9. Seznamy lidí na zabití, tedy "nepřátel státu", "teroristů" a "kriminálníků", dnes běžně visí na ukrajinských nacionalistických webech. Klikněte si na známý seznam například zde. Video obětí kyjevské junty najdete kliknutím zde. Dokud toto video Youtube nesmaže, najdete je i zde.


Z posledních jmen je to zavraždění opozičního novináře a spisovatele jménem Oles Buzina, který byl zásadně kritický ke kyjevské juntě. Přidávám Buzinův vynikající rozhovor o dějinách Ukrajiny (ZDE). Byl zastřelen dne 16.4. a to pouhý den po vraždě politika Oleha Kalašnikova. Oba kritikové junty byli zavražděni v Kyjevě. Západní média budou mít problém, jak naspinovat tyto vraždy směrem na obvyklého "vraha" jménem Putin. Oba tito představitelé kritizovali násilný postup junty ohledně ruské menšiny na Ukrajině. A totéž činila většina ostatních zavražděných žen a mužů na videu.
R.I.P

P.S.
Dovedete si představit, co by udělala západní média, kdyby za dva dny v Rusku zastřelili dva významné politické kritiky prezidenta Putina?