Hysterie se stupňuje. A bude hůř. Antibabišovská koalice jede podle hotového scénáře a jak známo, děj dramatu musí gradovat. Babiš prostě musí z kola ven i za pomoci praktik, za které by se nemusela stydět ani Státní bezpečnost, někdejší komunistická tajná policie.

Chovancův banální předvolební rozhovor

Vím, že je to drsné přirovnání, a nebyl bych se jej odvážil použít, kdyby jej nepoužil současný ministr vnitra a pravdy Milan Chovanec ZDE.

V jinak celkem standardně pojatém rozhovoru určeném pro občany trpící totálním výpadkem paměti trefně označil praktiky miláčka médií a celé politické scény, skupiny Šuman, za metody StB. Chovanec prý sice podobné praktiky nevidí rád, ale jeho slavná neúplatná policie nějak ty zločince vracející politiku do doby totality nemůže chytit. Má totiž plno práce s prokremelskými weby, které musí ve spolupráci s gay pornohercem Jandou z Evropských hodnot nejen monitorovat, ale i vyvracet a vůbec připravit strategii i taktiku pro boj s Putinovými agenty, kteří nevyznávají jedinou zjevenou pravdu. Pravdu, kterou nám osvětlil i kardinál Dominik Duka. ZDE

Kardinál horující pro zvýšené zbrojení

Jako hlava největší církve v Česku upozornil na nutnost navýšit zbrojní rozpočet na 2 % HDP. Tedy o 100 miliard za 8 let. Celkem nás ta obrana proti terorismu, s nímž jsme prý ve válečném stavu, přijde na nějaký ten bilion, tedy tisíc miliard korun během příštích osmi let. A to se vyplatí, protože proti útočníkům s automobily nebo podomácku vyrobenými bombami kolem pasu se nadzvuková letadla či americká obrněná vozidla Pandur, každé bratru za více než sto milionů korun, jistě náramně hodí. Nemluvě o dalším plánovaném osvědčeném nákupu letounů CASA. Říká se: "Ševče, drž se svého kopyta". Kardinál i křesťanská KDU-ČSL se jej tedy drží. Tím křesťanským kopytem je v našem případě armáda. Ta lidovcům vždy slušela a Stropnický z hnutí ANO jim takovou užitečnou symbiózu zbytečně narušil. Zbrojní lobby totiž umí, a možná proto již několik měsíců před volbami v Praze visí plakáty s paní Černochovou, poslankyní za ODS známou tím, že nosí kolty proklatě nízko u pasu, čehož důkazem budiž tento odkaz i následující video, kde vystupuje s další militaristkou:

::

Strašení jako metoda ovládání

Tak to je v kostce shrnutí toho, co je staronového v naší politice. Na jedné straně strašení, na druhé straně „svobodný“ vystrašený volič. Skupina Šuman prezentující anonymně nezákonné odposlechy místopředsedy vlády Babiše sice používá praktiky zločinné StB, ale na druhou stranu nás ochraňuje před zločinem a spolu s Chovancovými ministerstvy nás ochraňuje a chrání před nesprávnými názory a před Babišem. Ten je sice také pro armádu a zbrojení, ale nesouhlasí s tím, aby z něj byli dobře živi kamarádi Miloslava Kalouska. To by byla samozřejmě škoda, protože právě oni jsou ti osvědčení, myslí to s námi dobře, a proto kupředu, pravá. Tedy levá. Vlastně je to jedno, chystá se krásné povolební objetí pravice s levicí, ať padouch nebo hrdina, hlavně že jsme jedna rodina. Vyjma Babiše, samozřejmě. Zradil „naši věc“, a to Cosa nostra neodpouští.

U nás mafie vládne prostřednictvím nastrčených figurek a on by chtěl takový krásný vypracovaný systém změnit. Systém, ve kterém skuteční vládci nenesou naprosto žádnou odpovědnost, protože zřídka kdy víme, o koho vůbec jde a jak vypadá. Když se něco nepodaří, vyletí starosta, předseda vlády či strany nebo jiný potentát a jede se dál. Systém, kde skutečný vládce vystoupí z anonymity a převezme odpovědnost? Děkujeme, nechceme.

Co podle zločinců skrývajících se za pseudonymem Šuman Babiš spáchal?

1) Mluvil sprostě. Tak to je strašné. Pro dokreslení situace doporučuji zhlédnout následující video z našeho parlamentu:

::

Citován je pan Kalousek, staronový lídr přátel starých pořádků. Původně jsem toto vystoupení poslance Skokana v parlamentu chtěl přepsat, ale myslím, že by se to do E-republiky nehodilo.

2) Babiš rozmlouval s novinářem. Možná se pokoušel ovlivnit, kdy která kauza v médiích propukne. Tak to je hrozné. To tu ještě nebylo. To pražská kavárna zásadně nedělá. Propojení médií, byznysu a politiky? V Česku? Nikdy.

3) Babiš někomu řekl, že někdo klekl na nějakou firmu. No tak to už jsem v mdlobách. To je skandál. Ministr financí někomu řekl, že finanční úřad (možná) klekl na nějakou firmu. Všichni antibabišové jsou právem zhrozeni. Příště by mohl finanční úřad kleknout na ně! Přitom jak krásně a mnohdy velmi úspěšně se do teď podnikalo v České republice se sídlem v daňových rájích!

Mimo výtvory zločinců používajích metody StB ze skupiny Šuman médii a parlamentem ještě proběhlo

1) Babiš možná založil firmu tak, aby dosáhla ne evropské dotace. Říká se tomu kauza Čapí hnízdo. K tomu není celkem co dodat. Snad jen upozornit na světovou i tuzemskou módu zakládat firmy na jedno použití. Založí se firma, vyhraje státní tendr, odvede šlendriánskou práci, převezme peníze a v době záruky či jiných problémů vyhlásí bankrot. Ať už to bylo s Čapím hnízdem jakkoliv, areál funguje, není na něm skládka či holá louka nebo tak něco. Kdyby se takto účelně investovaly všechny peníze EU v Čechách, bylo by to krásné.

2) Babiš využil transakce s nákupem dluhopisů k tzv. optimalizaci daně. Ta optimalizace samozřejmě znamená platit co nejméně, to je jasné. Zná to každý podnikatel. Ovšem vyjma většiny novinářů a politiků napříč politickým spektrem. Přátelé pana Kalouska, Fialy, Sobotky a sám pan kníže jistě platí daně co největší a o zisky usilují o co nejmenší. Je to takový jejich nezištný příspěvek pracujícím českým, moravským a slezským sockám.

3) Babiš pěstuje řepku olejku a od "sedláka", který se zadlužil v řádu stovek milionů, odkoupil firmu i s dluhy.
Tak to jsou hrozné věci, které je i stydno komentovat a proto se do toho pouštět nebudu. Ostatně byly o tom už natočeny přinejmenším dva filmy. Jeden, jak se zdá, i s podporou Chovancova ČSSD ministerstva vnitra. Přeneseně samozřejmě. Více ZDE

Tak to je zatím vše, další Babišovy skandály však na sebe nenechají dlouho čekat. Jsme v rukou umělců píšících život jako scénář k filmu. Tak dobrou noc a hodně štěstí. Vlastně "Vrtěti psem" se to jmenuje.


Hodnota článku (rešerše, napsání, korektura, anotace, ilustrace, redakční práce) je ohodnocena částkou: 450 Kč
Pokud chcete na provoz webu přispět, klikněte zde, nebo na baner v úvodní stránce. Děkujeme!