Na české alternativě se objevují postupně dílčí informace, týkající se zavádění 5G, tedy páté generace telekomunikačních sítí. Naposled se k tomu vyjádřil Václav Umlauf a alopaticky nám ZDE vysvětlil, o co v boji proti čínské HUAWEI jde.

S dalšími informacemi přišel nedávno i Aeronet ZDE . Že se nejedná pouze o projekt Star Link, nýbrž o další rozsáhlé na projekty připravované dalšími státy a EU, není žádným tajemstvím. Bohužel o zdravotních rizicích tohoto „velkolepého projektu“ je prozatím ticho po pěšině. Jenže nejde jenom o lidské zdraví. Techné, jak jste se obával, pane profesore Machovče, vítězí. Už nemusíme filosofovat tváří tvář zániku (odkaz na knihu Filosofie tváří tvář zániku), protože ten zánik prožíváme v každodenní realitě.
Marně lákám ptáčky do krmítek vybranými lahůdkami. Už nešvitoří a nepřinášejí předzvěst jara, jako dříve. Zmizeli.

Vídeň před vánoci dostala dárek: 5G antény na zkoušku

Vídeň před vánoci opět zabodovala: Má nového, opět socialistického starostu Michaela Ludwiga a ten Vídeňákům nadělil před vánoci pěkný dárek: Nejenom tradiční stánky s punčem zdobily tradiční vánoční trhy, ale i 5G antény, které pokrývaly prostory celého tržiště a byly testovány jako chlouba pokrokovosti vídeňské radnice.

To prý, aby si návštěvníci trhů mohli stahovat rychle co nejvíc dat a odesílat rychle videa a zážitky z vánočních trhů na sociální sítě. Tak drží Vídeň krok s nejmodernějšími technologiemi a starosta si honí triko před jarními volbami do Evropského parlamentu. Rakouští socialisté se však mají čeho obávat. Zlé jazyky tvrdí, že se nedostanou ani na 15%.

Abychom jim ovšem nekřivdili. I modro-tyrkysová vláda premiéra Sebastiana Kurze je velkou fanynkou projektu. Zejména díky jeho propagaci prostřednictvím současného ministra dopravy a bývalého kandidáta na prezidenta Rakouska Norberta Hofera, významného politika rakouských Svobodných. Je s podivem, že ač sám otec dětí, si neklade otázky, které si musí klást každý rodič, jde-li o jejich zdraví.

Jsou snad zaměstnankyně na úřadu OSN ve Vídni hysterkami?

Zaměstnanci úřadů OSN sídlících ve Vídni mají problém. Stěžují na stále větší nemocnost, únavu, bolesti hlavy a hledají pomoc u nejvyšších představitelů OSN, dokonce u samotného generálního tajemníka OSN Antonia Guterrese a požadují odstranění instalací na střeše vídeňské budovy OSN, které zde jsou od roku 2015. Viz interpelace Claire Edwardsové na YouTube a odpověď generálního tajemníka, který dělá, jako že nerozumí, o co jde. Velmi zajímavá interpelace, posuďte sami:


5G se zdá být válečným tažením proti lidstvu. Jedna ženská se zdravým rozumem proti arogantnímu představiteli globální oligarchie.

Vídeň chce být tedy světová a držet krok (a asi i hubu. Dřív Hitler, dnes soudruzi globální fašisté).

Odzkoušela si technologii se stokrát silnějším zářením než vykazuje záření z dnešních vysokých stožárů, které mají být postupně odstraněny. 5G= konec dnešního internetu. Není technologií vyvinutou pouze pro komunikaci mezi lidmi, nýbrž i pro komunikaci mezi stroji. Mediálně oslavována jako záchrana ekonomiky. Jako pohon dalšího nesmyslného růstu. Současně je zamlčována jakákoliv zmínka o devastujících účincích na lidskou populaci, ale i celou zemskou biosféru. V hlavních médiích není ani slovo o potenciálním nebezpečí a ze strany mladých nadšených techno-šílenců jenom výsměch těm, kteří mají námitky. Bez 5G nebudeme tolik „smart“. Tak jako „smart metry“ na domech v Kalifornii, které vzplály jako první při nedávných šílených požárech a urychlily devastaci domů, přičemž trávníky okolo, ale i stromy zůstaly netknuté. Přečíst si o tom můžete ZDE a ZDE v dopise, který zaslaly oběti požárů prezidentu Trumpovi. Velmi zvláštní „lesní požáry.“

Experti varují: 5G je zdravotní experiment s neznámými účinky

Stále více vědců, lékařů a expertů varuje, že 5G technologie by mohla vyvolat raketový nárůst rakoviny a že jde o experiment, který bude mít neblahé důsledky na flóru a faunu na zeměkouli. Jedním z nich je Arthur Robert Firstenberg, Američan a aktivista v oblasti elektromagnetického záření. V roce 1997 vyšla jeho kniha Microwaving Our Planet: The environmental Impact of the Wireless Revolution. Zde uvádí|:
„Telekomunikační branže již nejméně od roku 1927 zamlčuje důkazy o škodlivosti svých technologií. Jakmile byly vypuštěny v 90. letech na oběžnou dráhu satelity a zavedeny bezdrátové technologie a začal boom mobilních telefonů, došlo u lidí, kteří jsou citliví a reagují, k nárůstu vážného onemocnění. V USA se zvýšila úmrtnost o 5-10 % a přicházely zprávy o mizejícím hmyzu a ptáků. Tyto zprávy přinášeli především chovatelé holubů, kteří se po vypuštění již nevraceli zpátky“.

Je jasné, že názory Firstenberga ale i jiných vědců, kteří varují před globální ekologickou katastrofou, byly mainstreamem, ale i částí vědecké obce, financované z peněz korporací, odmítnuty. WHO, Světová zdravotnická organizace hovoří o tom, že neexistují důkazy o škodách na zdraví způsobených nasazením telekomunikačních vysílacích zařízení na biosféru, ačkoliv existuje velké množství studií z posledních dvou desetiletí, které potvrzují opak.

Podle zprávy v Daily Stars ZDE inicioval Firstenberg před nedávnem Online petici, ve které žádá OSN, Světovou zdravotnickou organizaci WHO a EU naléhavě, aby zastavily vývoj 5G technologií. V USA začala firma Verizon jako první provozovatel instalace sítě 5G ve městech Houston, Indianopolis, Los Angeles a Sacramento. Více ZDE

Firstenberg hodnotí toto záření jako škodlivé lidem a implementaci nové generace sítí jako zločin, který spadá pod mezinárodní právo. Pro Daily Star řekl dále: „V blízké době má být vypuštěno do atmosféry 20 000 satelitů. Americká FCC povolila Projekt Elona Muska 15. listopadu 2018 s 12 000 satelity a projekt bude zahájen v polovině roku 2019. Dostávám zprávy z celého světa, že tam, kde byly instalovány antény pro 5G, už lidé onemocněli a zmizely celé populace hmyzu.“

Planeta Země jako bojiště

Dokázali jsme zdevastovat planetu, nyní bude ještě více, než je tomu dosud, zaplevelena oběžná dráha. Star Link Internet Projekt Elona Muska má umožnit přístup k 5G internetu na každém kousku naší planety. Donedávna ovládala prostor na nízké oběžné dráze telekomunikační skupina Iridium, která připravuje konkurenční 75 Iridium Next. Pokud však bude Musk úspěšný, nemá Iridium se svými 75 satelity proti prvním 4000 satelitům Space X v blízkých měsících šanci. Že se tím agentura Elona Muska dostává do kolize s největšími světovými telekomunikačními společnostmi světa, je nabíledni: Space X by ovládl síť a obehnal planetu pavučinou na nízké oběžné dráze. Jaké důsledky to bude mít na elektromagnetické pole Země a celou biosféru, se nedozvíme. Země se stala nástrojem války. Nový IoT (Internet věcí) umožní sice existenci aut, která nepotřebují řidiče, umožní spuštění pračky z pracoviště, placení účtů a stahování virtuální reality kdekoliv a kdykoliv se nám zachce, ovšem za jakou cenu. Malé antény se budou nacházet ve veřejném prostoru na každém kroku, avšak až o stonásobně silnějším výkonu než mají ty dnešní. Komunikační síť nad námi vytvoří mikrovlnné peklo. Již nestačí, jaké důsledky na zdraví lidí mají bezdrátové technologie dnes: Viz prokázaná korelace mezi nárůstem rakoviny a civilizačních chorob od doby zavedení mobilních telefonů.
A kdo tomu nevěří, nechť se poptá u pojišťovacích společností. Podobně jako u atomových elektráren, pojišťovny odmítají uzavírat pojistky pro případné škody způsobené těmito technologiemi. Velmi dobře vědí, o jak velká možná rizika se jedná.

Není proto divu, že se proti zavádění 5G technologií celosvětově zvedá vlna odporu. Ozývají se nejenom aktivisté, nýbrž i vědci a lékaři, kteří přestávají mlčet. Například „Lékaři za bezpečné technologie“ a jejich analýza „Zdravotní důsledky digitálních technologií na lidské zdraví“. (ZDE)

Další zdroje ZDE.

Na závěr přinášíme ODKAZ NA TEXT mezinárodní výzvy k zastavení projektu v češtině:
Zastavme 5G projekt na Zemi i ve vesmíru! .


Hodnota článku (rešerše, napsání, korektura, anotace, ilustrace, redakční práce) je ohodnocena částkou: 650 Kč. Pokud chcete na provoz webu přispět, klikněte zde, nebo na baner v úvodní stránce. Děkujeme!