Infantilní švitoření tzv. "nezávislé" levice jsme několikrát komentovali a dále budeme. Jejich weby žijí z dotačních peněz placených miliardáři a socany. Díky tomuto zajímavému spojení neoliberálních miliardářů a politických levicových parazitů máme klasickou situaci žraloka, kterému čistí zuby jeho věrná parazitická rybička. Ta je pilná, mrštná a dostatečně malá na to, aby ji žralok nežral. Tak může plnit svůj důležitý úkol, to jest dobré zdraví a spolehlivé trávení korporátního žraloka. Stav českých socanů a levicové kavárny tomu přesně odpovídá. Infantilní švitořeni liberálních sorošovských webů na levici vytváří potřebné mimikry zastírající smutnou skutečnost třídního boje jednoho procenta proti 99 procentům občanského zbytku.

Politická pravice je na tom podobně, viz konec článku Analýza ČNB: Jak jsme se za 30 let probojovali do chudoby. Nezávislá pravice má na vybranou: Buď korporátní fašismus a válku, nebo silný republikánský stát pro 99 procent náš všech. Jenže česká pravice si vybrala za své maskoty klan Klausovců, kteří dělali českým mafiánům politická záda a upravovali jim legislativu tak, aby mohli beztrestně rozkrást stát. A ty z nich, kteří tento stát rozkradli daleko za hranicí zločinu, ty pak Klaus senior na konci svého prezidentského období amnestoval. Klaus junior vesele křepčí kolem národovecké vatry a zadarmo to jistě nedělá. Viz článek o vzniku politických dynastii v Čechách po americkém vzoru (Disneyland klausovské dynastie). A kdo podporuje na pravici Babiše, ten chce status quo mafiánského a rentiérského kapitalismu.

Po privatizačním Disneylandu logicky následuje jeho politická verze, protože zlodějny musí fungovat jako železný a společný zákon pro všechny oběti. Jinak by jedno procento mafiánů páchalo trestnou činnost. A tu samozřejmě nepáchají, protože nám spokojeně a legálně vládnou. Komediální "nezávislá" pravice provádí tanec kolem miliardářské nacionalistické vatry, kterému tleská ruský Sputnik. Komediální "nezávislá" levice tancuje kolem záchodu pro třetí pohlaví a tomu zase tleská Soroš s Bakalou na americké straně. Političtí komedianti zleva i zprava rukou společnou a nerozdílnou oslavují rentiérský a mafiánský kapitalismus, který funguje jako virová nemoc typu AIDS. Čím je státní organismus slabší a unavenější, tím lépe pro zdatného neoliberálního parazita, který si postupně přebírá zbytek státu pro svou potřebu. A nějaké miliardy tam pořád ještě jsou, proto je třeba rozkrást zdravotnictví, důchodový systém a školství. Miliardářské loupení státu jde po řadě, naše poslední články byly k rozkradení zdravotnictví (Plíživá privatizace českého zdravotnictví).

Pak už bude z českého Slovana poslušný korporátní Sklave a Slave. Zfašizovaná "nezávislá" pravice bude tomuto otrokovi v jeho vlhkých mediálních snech vykládat, jak je nezávislý, svobodný, demokratický a moudrý národovec. A nakonec ho pokropí katolickou kropenkou a hodí do pravoslavné křtitelnice. Levice nenakradla tolik jako pravice, tak musí stát prodávat přímo jednomu procentu a globální nomenklatuře Deep state, aby měla z čeho žít. Prodejná "nezávislá" levice bude zdejšímu otrokovi v jeho vlhkých mediálních snech vykládat, jak je liberální, svobodný, demokratický a moudrý pokrokář. Pak mu dá do ruky sorošovské mávátko a pošle ho placeným babišovským autobusem na Letnou. Nakonec pošle otroka do montovny, která bude patřit místo Babišovi už jen americkým miliardářům kótovaných na burze v inflačních dolarech (Pánové, zavíráme krám, aneb Helikoptérové peníze). Je to děs. Kde nic slušného na pravici a levici není, tam ani čert nemůže nic brát, natož nějaká forma efektivní demokracie. A nyní se podívejme do USA, ať víme, kam máme dojít.

Demokratické primárky v Iowě

Trump gratuloval Demokratům ke zpackaným primárkám v Iowě, protože prý sami sebe znemožnili a tím se porazili ještě před volbami. Ale to je jen komedie na druhou. Na supích hodech jednoho promile se mezi sebou perou miliardáři typu Trumpa u Republikánů a klan Clintonovců u Demokratů, který zastupuje korporátně-fašistické zájmy Deep state. Nyní je třeba se podívat na začátek spackaných primárek systémově, a ne bulvárně. Cíl všech agentů jednoho procenta zleva i zprava byl jasný. Bylo třeba za každou cenu zastavit raketový nástup kandidáta jménem Bernie Sanders, který si na svou stranu získal okradenou a zchudlou střední vrstvu v satelitních obvodech velkých měst. Proč tato vrstva zchudla, na to se podívejte v článku Pohádka o hypotéční Karkulce a nenažraném Vlkovi-Banksterovi. O nástupu socialistů v USA jsme psali jako první nezávislý web u nás od samého začátku, protože tento politický proud už podporuje zhruba polovina Američanů. Klikněte si na článek z roku 2014 nazvaný Předpovězený konec demokratů, nástup nové levice v USA.

Ne že by Sanders byl nějaká velká hvězda. Kdyby byl důsledný, tak dnes mohl být prezidentem místo Trumpa, protože jako jediný Demokrat mohl Trumpa skutečně porazit. Jenže Sanders mlčel k volebním podvodům a machinacích Clintonovců během předešlých prezidentských voleb. A škaredě na to doplatil nejen on, ale celá Amerika. K tomu viz článek Sanders se prodal Clintonové a zpečetil osud Demokratů v USA. Socialisté se teprve začínají prosazovat jako federální politická strana, protože zatím jen vyhrávali křesla v zastupitelstvech velkých měst (Americká cesta k socialismu a ekonomický boj s korporacemi). Takže socialisty v USA bude třeba postřílet, jak hezky poznamenal na volebním mítinku jeden republikánský kandidát z Montany, viz naše krátké zprávy. A mladí aktivisté organizující kampaň pro Sanderse zase ve volebních centrech Demokratů vykřikovali, že jestli jejich bossové v partaji zfakují primárky ještě v jednom státě USA tak, jak to udělali v Iowě, tak mladí aktivisté už půjdou do ulic. Co se vlastně v Iowě stalo? A proč je to důležité i pro českou volební drezúru korporátně přítulných alfa-samců a alfa-samic z pravice a levice?

Predátorský grooming ve velkém

Demokratické primárky v Iowě samy o sobě důležité nejsou. Tento stát nevolí kandidáty přímo, ale přes superdelegáty, a ty má v kapse jedno procento oligarchů vládnoucí Demokratické straně. Jenže jde o první volební primárky pro stranické nominace kandidátů na prezidenta. Kdo v nich vyhraje, ten je jasný favorit a určuje dynamiku kampaně Demokratů v dalších státech. Sanders tedy vyhrát nesměl, a to za žádnou cenu, zadání korporátních bossů v partaji bylo jasné a stručné. Jak na to? Přes počítačovou manipulaci voleb, které se částečně konaly digitálně. Když bylo jasné, že Sanders vítězí i v satelitních obvodech, začala akce Barbarossa jako za Hitlera. Volby zmanipuloval miliardář Reid Hoffman, který založil společnost Acronym. Ta manipulovala přes společnost Shadow Inc. tvorbu onoho slavného programu na mobily, který měl přenášet volební výsledky z okrsků do centra. Tento program přestal fungovat v momentu, kdy v okrajových satelitech začal pronikavě vítězit Sanders. Poté, co program klekl, se sčítací komise jaksi náhodu nemohly telefonem dovolat asi hodinu a půl do volebního centra Demokratů, kde se měly registrovat výsledky. Takže hlasování začalo být částečně neplatné pro manipulace. Za těchto okolností se pochopitelně zvedl hlavní mafián jednoho procenta u Demokratů. Tom Perez prohlásil, že sčítání hlasů je neregulérní a celý proces se bude muset opakovat. To je známá věc při změněně režimů režírovaná podle scénáře USA. Volby se musí opakovat tak dlouho, až vyhraje váš kandidát. Pro info o celém průběhu primárek v Iowě uvádím tyto důležité články z nezávislých webů v USA.


To by stačilo pro mediální omílače našich článků. Ať vesele tvoří a hlavně ať si konečně uloží do svých neoblíbených položek tyto nezávislé americké weby a píší z nich sami. Samozřejmě, že zmanipulované volby ne/oficiálně vyhrál Pete Buttigieg o desetinu procenta před Sandersem. Buttigiega zcela pochopitelně podporoval ten mafiánský spolek, který připravil a provozoval to užitečné volební app-kurvítko pro mobily. Třídní boj v USA je jasně nalajnovaný. Socialismus musí padnout, i kdyby se měly zmanipulovat volby hned na samém začátku primárek na prezidenta v jedné ze dvou hlavních stran v USA. K této formě "demokracie" už není co dodat.

Cvičené pravo-levé opice a jejich korporátní manéž

A nyní k tomu podstatnému, a to je mediální manéž, ve které se pohybují drezúrované cvičené opice, zvané "nadějní a nezávislí kandidáti". Masakr pilou, aneb korporátní app-aplikací v Iowě ukázal, jak se hlasuje v systému korporátního fašismu. Kdo začne fungovat v tomto systému a nezvedne se proti němu, ten je ztracený jako Sanders v době, kdy držel hubu a krok během volebních manipulací klanu Clintonitů.

Sanders je osobně slušný člověk a nejspíš i dobrý socialistický kandidát. Ale tiše souhlasil s tím, že kandiduje v rámci zcela zkorumpované Demokratické partaje a zde zmanipulovaných prezidentských voleb, kterou řídily korporátní zájmy Deep state. A nyní stejnou manipulaci demokratických bossů zažil hned na začátku své druhé prezidentské kampaně. Tomu říkám politický grooming, které provádí jedno procento. Naši miliardáři si bez problémů postaví volební stáj z mladých sorošových chvilkařů, z klausovských národovců a dalšího politického zvěřince, který se v zájmu vlastní peněženky podrobí požadovanému politickému a neoliberálnímu groomingu. Najděte si heslo Child grooming" na korporátní Wikipedii, ať víte, jak si sexuální predátoři připravují své infantilní hody. Politický grooming se dělá dost podobným způsobem. Ale zneužívání politických infantilů jedním procentem se hlásí přes kanály Soroše, Bakaly a Babiše jako pokrok demokracie.


Hodnota článku (rešerše, napsání, korektura, anotace, ilustrace, redakční práce) je ohodnocena částkou: 450 Kč. Pokud chcete na provoz webu přispět, klikněte zde, nebo na baner v úvodní stránce. Děkujeme!