Fauci a firma Gilead

Podle lidí, kteří se zabývali rolí Anthonyho Fauciho jako šéfa Národního institutu pro alergologické a infekční choroby NIAID, bylo ohniskem jeho zájmu to, co se nazývá vědecky „redukcionismus“. To je přírodovědecký a filosofický směr 19. století, dále byl zastáncem tzv. „single-germ theory“, která je protikladem holistického přístupu v medicíně, podtrhuje význam jednotlivých prvků, zde bakterií a nebere v potaz komplexní pavučinu faktorů, které zapříčinily kolaps imunitních systémů u zkoumané podskupiny homosexuálních mužů začátkem 80. let. Odmítl zkoumat zdokumentovaný fakt, že by svou roli mohlo hrát množství smrtelných omamných látek a jiných toxinů. Výsledkem bylo plýtvání s miliardami daňových poplatníků od roku 1984 na experimenty, které často končily smrtí. Jeden z nich probíhal v rámci spolupráce s firmou Gilead Science.

Fauci nebyl spokojen s testem na AIDS, který reagoval pozitivně (i v případech, kdy pacient žádný AIDS neměl) a když získal urychlenou cestou svolení amerického úřadu pro schvalování léčiv FDA pro medikament AZT, tedy medikament určený pro pozitivně testované pacienty s vážnými syndromy, rozhodl se spolupracovat s firmou Gilead (z biblického "balzámu z Gileadu") na projektu, který dostal název PrEP experiment. (Prvním preparátem na blokování enzymu, který způsobuje šíření viru HIV, byl v roce 1987 Zidovudin (AZT). Ten však nepůsobil na děti a měl závažné vedlejší účinky. Nové typy léku se objevily až v roce 1997).

Fauci začal v roce 2007 financovat klinické zkoušky přípravku AZT u osob HIV negativních podle teorie, že je tato chemoterapie „ochrání“, aby se nestali „pozitivními“. To znamená, že testovali toxické látky na lidech, kteří byli jinak zdraví, aby zajistili, že „nikdy nedostanou AIDS“. Zní to šíleně, ale je to fakt. Gilead dodával nový prostředek Truvada státnímu úřadu NIAID mezi roky 2007- 2012 pro 3. fázi testování na lidech, kteří byli HIV negativní. Proběhla 4 testovací kola, při každé z těchto studií bylo testováno 2000 – 5000 osob.

Projekt nesl název „preexposure prophylaxis,“ zkratkou „PrEP“. Zdravým jedincům byly podávány dávky chemoterapeutika Truvada na základě teze, že by je mohly ochránit před nakažením virem HIV v budoucnosti. Státní úřad pro kontrolu nemocí CDC (Centre for Disease Control) doporučil v květnu 2014 lékařům, aby předepisovali Truvadu na AIDS negativně testovaným lidem z tzv. „ rizikové skupiny“, "léčivou látku", která byla extrémně zisková a dostala oficiální vládní doporučení.

Schvalující úřad FDA zcela ignorovala dvě ze čtyř studií, které zcela selhaly a byly zastaveny. Navzdory tomu, že existovala zmanipulovaná data ze strany jak Fauciho NIAID, tak Gileadu, FDA odsouhlasila nebezpečnou látku Truvada za účelem PrEP, „preventivní léčby“ osob, které byly testovány na AIDS, test však vyšel negativně.

Dnes dostává firma Gilead seznam vedlejších účinků této drogy: „problémy s ledvinami včetně selhání jejich funkce, zhoršení hepatitidy B, příliš kyseliny mléčné v krvi (lactic acidosis), které může vést k úmrtí, vážné jaterní problémy s riziky úmrtí, problémy s kosmi. Gilead a Fauci tvrdí, že Truvada „může pomoci zredukovat riziko HIV-1 onemocnění prostřednictvím sexuálního styku, když bude používaný dennodenně společně se sexuálními praktikami, které jsou bezpečné“. Fušerský tým Fauci – Gilead propagující TRUVADU pro zdravé lidi za účelem „redukování rizika nákazy HIV“ je znamením o úrovni zneužití lékařských praktik a některých případech zločinné zneužití lidského zdraví, které reprezentuje současný koronavirový guru v Bílém domě, Anthony Fauci.

Fauci a Covid-19

V říjnu 2019 obdržel Fauci a jeho Národní institut pro alergologická a infekční onemocnění od nadace Billa Gatese 100 miliónů dolarů na vývoj geneticky modifikovaných terapií na HIV a anemické onemocnění, které se vyskytuje zejména v Africe, ale chrání tamní obyvatele před malárií (tzv. „sicle cell“ onemocnění). Bylo to proto, aby byl Fauci zticha v době, kdy se objevily první hlášení o výskytu koronaviru ve Wuhanu v Číně. V té době měl doktor Fauci za sebou již 35letou propagaci a korupci kolem HIV. Fauci je tedy součástí Gatesovy kabalistické nadace. V roce 2012 byl jmenován jedním z pěti vedoucích členů výkonného výboru tzv. „Global Vaccine Action Plan“, globálního očkovacího plánu, který založila Gatesova nadace.

To vše je vysoce relevantní k jeho současné roli „papeže“ v Trumpově administrativě. Skutečně izolovala za přísně kontrolovaných podmínek NIAID nebo jiná laboratoř vzorky od pacientů pozitivně testovaných na SARS Cov-2? Nebo jsou ty testy na virus stejně podvodné jako se to podařilo Faucimu a jeho klice při tématu HIV?

K tomu je potřeba dodat: Fauciho NIAID spolupracuje s Gileadem na testování II. fáze na lidech na léku Remdesvir jako potenciálním terapeutiku při hospitalizaci dospělých pacientů s diagnózou Covid-19. Je to náhoda?

Relevantní tedy je, že všichni špičkoví poradci prezidenta USA ve výboru Task-Force Covid-19 jsou po celé dekády úzce svázáni v souvislosti s falešným a destruktivním HIV/AIDS výzkumem a propagací chybných teorií. Po boku Tonyho Fauciho v NIAIDu stojí Deborah L. Birxová, M.D., jmenovaná Obamou jako globální koordinátorka na AIDS, která pracovala pod Faucim v NIAID již v letech 1983-1986.

Robert Redfield je současným ředitelem CDC, centra, odkud pochází současný skandál s testovacími soupravami. Redfield zakládal spolu s diskreditovaným Robertem Gallem, dřívějším kolegou Fauciho Institut pro lidskou virologii při Marylandské univerzitě. Redfield a Birxová jsou spoluautory četných vědeckých článků, pojednávajících o HIV vakcínách, žádná z nich nebyla účinná.

Fauci, Birxová a Redfield jsou pokrevními komplici v korupci HIV/AIDS, kteří porušili vědecký étos svého povolání a mají v hrsti budoucnost nejenom amerického veřejného zdraví, ale také celou světovou ekonomiku. To není dobrá situace. Jejich práce na HIV/AIDS se ukázala jako defraudace, proto testy na koronavirus nedokazují vůbec přítomnost smrtelného viru u žádného pacienta. Jestli je tomu tak, tak se jedná o největší kriminální podvod v historii medicíny.

Pozn. překladatelky: V době, kdy je evidentní, že dochází najevo řada manipulací a lží ohledně vykazování skutečných dat ohledně množství zemřelých, probíhá neuvěřitelná centrálně řízená propaganda, jsou omezována základní lidská práva a je vyvíjen velký tlak na celoplošné testování obyvatel, kteří mají být v případě neprodělané nemoci očkováni, pokud se budou chtít vůbec pohybovat svobodně, je potřeba klást mnoho otázek. Výše uvedený článek autora jsem přeložila, přestože se může zdát být pro laiky neuvěřitelný a kontroverzní, nicméně je hozenou rukavicí těm, kteří by nás mohli přesvědčit o tom, že se F. W. Engdhal mýlí.

Zdroj: http://www.williamengdahl.com/englishNEO15Apr2020.php

Překlad: Květa Pohlhammer Lauterbachová

Pozoruhodný doktor Fauci (1. díl)


Hodnota článku (rešerše, napsání, korektura, anotace, ilustrace, redakční práce) je ohodnocena částkou: 450 Kč. Pokud chcete na provoz webu přispět, klikněte zde, nebo na baner v úvodní stránce. Děkujeme!