Dne 25. května 2020 byl 46letý černoch George Floyd zabit v Minneapolis v Minnesotě při zatčení za údajné použití padělané bankovky. Derek Chauvin, bílý policista, klečel na Floydově krku téměř devět minut, tím jej smrtelně zranil. Zadušený Floyd pak zemřel v nemocnici. Zásah byl natočen na video a dnes jsou z pokusu o vraždu nebo zabití obžalováni všichni 4 policisté, kteří byli u zásahu. Tolik fakta, po kterých začaly rasové nepokoje. Ty jsou nyní ukončené výzvami k demontáži městské policie, vypalováním a drancováním obchodů. To vše by v USA nebylo nic nového, kdyby to nebylo zde a nyní, když USA končí záruční doba na světové impérium a pokračuje masakr koronavirovou pilou. Ten je spojený s neuvěřitelným obohacením jednoho promile vyvolených, kterému byly v krizi přednostně poskytnuty "záchranné půjčky" a byly jim odpuštěny už beztak směšně nízké daně.

Charakter barevné revoluce v USA

V krátkých zprávách jsme publikovali velmi zajímavý článek známého komentátora s pseudonymem Saker pod názvem Začal systémový kolaps americké společnosti.

Někteří by mohli být v pokušení říci, že to, co v USA vidíme, je americká verze francouzských Žlutých vest (ŽV). Ujišťuji vás, že tomu tak není. Zaprvé, ŽV mají naprosto jasný politický program. Americké nepokoje nikoliv. Dále ŽV jsou většinově mírumilovné a většinu násilí podnítily francouzské policejní síly, včetně použití falešných agentů. I když v USA rozhodně existují mírumilovní demonstranti, ani BLM ani AntiFa nepokoje neodsoudily. A proč by měly, když ani americká média a politici nemají odvahu to udělat?


Takže se ptejme. Kdo vyvolal "barevnou revoluci" v USA a za jakým účelem? Odpověď je třeba hledat v nenápadných znameních doby, které ale nesmí mít charakter konspirativních teorií. Takže nejprve skládejme fakta. Koupení korporátní politici a banksteři si hodili módní liberální nátěr a takticky mlčí k vypalování obchodů a k rabování majetku střední třídy. Korporátní fašisté si klekli symbolicky na koleno, odsuzují rasismus a Trumpa, chtějí zrušit městské policejní sbory. Banksteři typu Bank of America uvolnili miliardu (!) dolarů na pomoc protestujícím. Tito loupežníci v hypotéční krizi a při manipulaci s kurzy LIBOR provedli největší bankovní loupež v dějinách lidstva. Nikdo z nich nebyl potrestán, jsou symbioticky spojeni s Deep state, který vede všechny myslitelné lokální války a připravuje studenou válku s Ruskem a Čínou. Nyní tito banksteři a političtí mafiáni klečí na koleně a pláčou dojetím.

To je stejná komedie, jako kdyby mafiánský kapitalista Klaus a parta biskupů začala tvrdit, že poté, co 30 let tlačili neoliberální káru korporátního fašismu a na základě tohoto spojenectví s politickými mafiány restituovali církevní majetek, je navštívil duch pokání a chudoby. Nejsme blázni a je třeba hledat jiné a mnohem racionálnější vysvětlení současné barevné revoluce v USA. A nejjednodušší bude, když vezmeme k úvahu již pevně zavedený scénář barevných revolucí v Sýrii, na Ukrajině a všude jinde. A pak určíme jeho smysl pro USA a pro kolonie českého typu, kde to zatím obstarávají pouze měkcí chvilkaři. Letáky k barevným revolucím jsou už dávno hotové a jen se překládají do různých jazyků (Po Ukrajině se šíří stejné paramilitantní plakáty jako byly v Egyptě).

Zabíjení černochů v USA, fakta

Za prvé. Jsou protesty za rasismus policie v USA oprávněné? Jako občan mohu být pobouřen tím, že policajti provedli prakticky veřejnou exekuci černocha za bílého dne a na ulici. Jako koupený korporátní politik a veřejně činný a dosud nepotrestaný bankster se ale musím ptát, jak je to celkově se stavem nelegitimního násilí v zemi. Tak se na to podívejme. Nejprve ta nejdůležitější statistika, což je trend v policejním střílení černochů.



A ejhle, v celé USA se černoši střílí stále méně, viz statistika. A přidal bych i podobně klesající čísla pro divoké Chicago, kde si policisté dokonce nedávno zřídili i neoficiální mučírnu, než se to provalilo. A když US-policajt začne statisticky střílet, je lepší být černý nebo bílý? Tak se podívejte na sumář z celkové statistiky FBI. Jde o celkový podíl na zadrženích.



Takže černých je zadrženo více, viz číslo, ale staticky je zastřeleno při zadržení více bílých. A nyní ke statistice páchání trestných činů, kde je to hodně opačně. Celkem 13 % černošské populace páchá 37 % trestných činů. Neřeším proč, jen uvádím fakta. Statistika je zde.



Takže jsme dostali první a zcela základní fejk, na kterém stojí barevné revoluce podporované v rámci amerického Deep state. Mediálně podaná situace je založena na vyfabrikované lži typu agenda-setting, viz článek (Jak šlapou české noviny a jak létá Boeing). Celkový popis situace je nepravdivý a někdo jej zneužívá proto, aby způsobil chaos ve státě, zrušil policii a způsobil faktický stav ve společnosti, který ukazuje následující krátké video.


Zrušme policii, výborně. Policajt byl můj soused, jeho kluk chodil s mým klukem do školy a oba chodíme na stejný fotbal. A stejně je to s mým doktorem a učitelem, protože všichni ze střední třídy bydlíme na tomto zabarikádovaném sídlišti. A kdo nastoupí na hlídání, když nemůžu vzít kalašnikova a hlídat barák, protože musím jít dělat na jedno procento? Pak nastoupí žoldnéři z nikým nekontrolované Academy, která dostane status dnešních banksterů postavených mimo zločin a trest. A ty žoldnéře si najmu za své peníze, místo mého souseda policajta, kterého nyní platím ze svých daní a který je pod kontrolou státu. Šéf Academy má sestru jménem DeVos, která teď za Trumpa privatizuje veřejné školy. Tyto zprivatizované státní školy pak proti střílení budou hlídat (určitě zadarmo) placení žoldnéři jejího bráchy. Erik Prince, rodný bratr školské neoliberální sestry DeVos, zakládal žoldnéřskou firmu Blackwater, alias dnešní Academy. Jeho žoldnéři se proslavili brutálním střílením ve irácké Fallúdži, kde pak začalo povstání pod vedením al-Kájdy. Ideální stav. Všechno mají pod palcem soukromé instituce, státní instituce přestaly existovat. Všichni po sobě střílíme a střelnici má na starosti soukromá žoldnéřská firma, která se podílí na všech zločinných proxy-válkách placených USA. Ti postřelení pak půjdou do privátní nemocnice a ti střelci s mozkem vypáleným oficiálními drogami farmaceutických firem pak nastoupí do privátního vězení (Komu a jak sype americký gulag).

Nekrade se zadarmo, zbývá rozkrást stát

Jak je to v nadpise, korporátní fašisti rozhodně nekradou zadarmo. Po rozkradení ekonomiky zbývá rozkrást stát jako instituci. Nejprve v něm vyvoláme chaos, pak přijdeme jako zachránci "lidských práv". Viz Ukrajina po USáckém majdanu, nebo Sýrie zdevastovaná cizími teroristy, které platí saúdští a turečtí wahábisté a jejich boj organizoval Západ. Přece nebudeme platit zbytečné daně, když už jsme si koupili prakticky celý stát. Tak se podívejte, jaký je rozdíl v korporátních a privátních příjmech.



Tady to máte znovu a přehledně, i když jen v obou případech do roku 2015. Ale trend je spíše horší, nebojte se, neoliberálové a miliardáři nekradou zadarmo.



Takže znovu. Kdo potřebuje nepokoje ve státě, aby mohl zrušit zbytkovou demokracii a mohl místo ní postavit neoliberální měkkou diktaturu fašistické elity? Jistěže ji budou podporovat pánové s kropenkou a celá mafiánská parta kolem národoveckého Klause a spol. Když chcete ničit stát pro jedno procento, musíte se tvářit jako obránce národních hodnot. Stejně začínala Hitlerova NSDAP ve Výmarské republice i s příslušnými kravály, nepokoji a vraždami. Ale tehdy, místo nenáviděného kapitalismu, byli nacisté "socialističtí", protože to bylo stejně módní, jako je dnes kapitalismus. Ale skutečnou levici a odbory nenáviděli tehdejší korporátní fašisté stejně vášnivě a důkladně, jako jejich dnešní neoliberální pohrobci.

Český barevný spolek

A nyní se podívejme, kdo tlačí káru s touto zajímavou miliardářskou partou. To ukazuje nenápadný článek šéfa společnosti Scio. To je privátní firma, která vznikla typickou českou privatizací jednoho oddělení z ministerstva školství a umí udělat testy pro opice i pro vysokoškolské profesory. Z ředitelů státních škol uděláme v prvním kroku za naše daně dobře placené manažery. Ti už potichu ošéfovávají svůj budoucí soukromý podnik, jako ve výše zmíněných Spojených státech. Jistěže mají ředitelé státních škol právo na vyšší plat, jako každý jiný kmán obíraný jedním procentem. Ve druhém kroku zrušíme nepohodlné státní školy, jako se to skrytě dělo v USA, a po pandemii již zcela otevřeně. Beztak se ani na našich školách neučilo, byla ta korona-krize. No pak celý školský cirkus necháme spravovat testy miliardářské společnosti Scio. Ta si pro jistotu sebere pod palec celé ministerstvo školství a udělá si další politickou divizi na způsob Agrofertu. No a my to všechno zaplatíme i s privátními ochrankami. Stejně jako budou po rozpadu státu Američané zaplatit ty soukromé školy paní DeVos hlídané žoldnéři od jejího bráchy. Tomu říkám rodinný podnik. Koho zajímá, jak taková společnost bude vypadat ve sci-fi reálu, nechť si přečte článek Jak jsem potkal ruského ufona.


Hodnota článku (rešerše, napsání, korektura, anotace, ilustrace, redakční práce) je ohodnocena částkou: 500 Kč. Pokud chcete na provoz webu přispět, klikněte zde, nebo na baner v úvodní stránce. Děkujeme!