Situace na Izraelem nezákonně okupovaných územích se označuje za pomalou genocidu. Epidemie kovidu se stala další zbraní v tomto lítém boji. Izrael se pochopitelně napakoval vakcínami stejně jako americkými zbraněmi, viz tento graf pro třetí dávku této strategické chemikálie. Denně aktualizovaná data z kovidového světového trackeru najdete ZDE.



Úkolem Palestinců bylo pochopitelně umřít na kovid, proto se ně očkování jaksi nedostalo, viz tento graf.



Třetí dávku nedostali Palestinci prakticky vůbec, aby byli hodní a moc si nevyskakovali. Židé se očkovali jako diví, tak se podívejme na výsledky v porovnání s Palestinci. Začněme počtem nakažených.



Ale to snad ne, tolik snahy, vyhozených miliard za vakcíny, nečekaných úmrtí mladých Izraelců na srdeční selhání a takový výsledek? Izraelci se proočkovali až ke katastrofální vlně kovidu Omikron a nyní málem světově vedou jak procentech proočkovanosti, tak v míře nákazy. A ti Palestinci, kteří měli tiše umřít na kovid, ti si lebedí stejně jako obyvatelé Třetího světa. Ti i oni nejsou dostatečně bohatí na to, aby si komplikovali zdraví experimentálními vakcínami. Tak se podívejme na úmrtí a na celkové kovidové nadělení.



Takže přece jen existuje na světě nějaká spravedlnost, i když je v tomto případě dána díky lidské hlouposti. Izrael je zaplavený nákazou a Židé nakonec umírají na kovid statisticky více než Palestinci. Ti jsou prakticky bez očkování a téměř úplně bez třetí dávky této specifické chemikálie. Pochopitelně nemá smysl hledět na případy v intenzivní péči, protože tyto jednotky v okupované Palestině prakticky nejsou, a určitě ne pro kovidové pacienty. Takže se vraťme ke starším článkům, které komentovaly smysl očkovacích transportů (Proč mají být na jaře všichni v očkovacím transportu). Izraelci si zorganizovali vakcinační transport ve velkém a naskočili do vlaku. Jak je vidět, sami sobě vykopali hodně velkou jámu, odkud se jen obtížně leze ven. Statistiky jen potvrzují starší článek, který srovnával alternativní typy léčby kovidu a očkování (Proč kovid miluje korporátní vakcíny). Na závěr se podívejme na Česko s proočkovaností okolo 60 %.



Výborně, jsme za vodou, tedy v transportu, i když nejsme stejní pašáci jako Izraelci. Ale miliardy na experimenty a na málo funkční testy jsme vyhodili také oknem, tak se podívejme na výsledky.



Aha, tak jsme na tom jako ti Izraelci, ale stálo nás to trochu méně miliard. Vlny kovidu chodí očkovaným Českem, jako průvan při otevřeném okně. Ale naštěstí varianty Delta a Omikron už nejsou smrtelné, viz rozdíl v obou grafech. Takže se modleme, aby umřelo co nejméně lidí na to očkování.


Hodnota článku (rešerše, napsání, korektura, anotace, ilustrace, redakční práce) je ohodnocena částkou: 450 Kč. Pokud chcete na provoz webu přispět, klikněte zde, nebo na baner v úvodní stránce. Děkujeme!