Tečka za Ukrajinou navazuje na sérii tří článků Balkanizace Ukrajiny a ukrajinizace EU. A začíná další smutné pokračování této proxy války, kterou redakční kolega naznačil v článku Americký mlýnek. Tak pojďme na věci popořádku. V době, kdy tento článek píši, začala na Ruskem zabrané části Ukrajiny první referenda o sebeurčení, která provádějí tyto oblasti v týdnu 23. - 27. září. Putin vyšel vstříc Zelenskému, který po nástupu do funkce prohlásil, že systém referenda bude páteří nového způsobu vlády. Takže se tak děje, ale Zelenský s pomocí USA navigovaného systému dalekonosných zbraní zabíjí občany v centru Doněcka. Ti zde stojí frontu na Zelenského vychvalované referendum, které nyní realizuje Putin. Ten se poučil úspěšným vznikem pseudo-státu Kosovo, neb americký bratr je náš velký imperiální vzor. Částečná mobilizace ruských vojenských rezerv okolo 300 tis. mužů (celkem 1,5 % z celkového počtu 25 miliónů branců) má jednak zajistit pokračování ofenzívy na Ukrajině a jednak stabilizovat nové hranice Ruské federace.

Stupidní válka evropského NATO s Ruskem

Připusťme situaci, že na územích Novoruska, již nyní spravovaných Ruskem, dojde ke stejné situaci jako na Rusy zabraném Krymu, tedy k 90% souhlasu obyvatel s připojením k Rusku. Schválení výsledků referenda v ruské Dumě už bude jen rychlý formální akt a tím vzniknou nové hranice Ruska. Opakuji pro nechápané zelené mozky v Bruselu. V tomto Rusku bude platit stejná jaderná doktrína a stejná pravidla o územní celistvosti, jako na území bývalé Ruské federace. A nyní vezměme situaci Kyjevem trvale ostřelované Záporožské JE, popřípadě útok Kyjeva na další jaderné elektrárny. Rakety Himarsů nelze vystřelit bez naprogramování cílů skrze americké vedení bojových operací. Takže USA a NATO připravují válečný scénář napadení ruských jaderných elektráren, kdy jejich velitelská centra připraví a provedou útok na jaderná zařízení Ruské federace. Zase opakuji pro nechápavé mozky našich politických idiotů. Útok na nukleární zařízení spadá pod možnost použití jaderných zbraní, tak jak jej definuje současná ruská obranná doktrína. Nic divného na tom není: Napadnete ruskou civilní atomovku a dostanete po kokosu ruskou vojenskou atomovkou.

Podívejme se na hodně pravděpodobný scénář eskalace proxy-války, kterou NATO vede na Ukrajině. Joseph Borell a další čimelíci USA společně se Zelenským vykřikují, že s Rusy se jednat nebude a je třeba zásobovat dosud živé Ukrajince a již i Ukrajinky na frontě novými zbraněmi. Velení operací je po všech kyjevských debaklech původní početní přesily 3:1 již plně v rukou NATO, takže poslední debakly na frontách jdou na jejich účet. Připusťme možnost, že oblast Záporoží s JE se v referendu rozhodne připojit k Rusku a ostřelování atomovky bude pokračovat s cílem způsobit radioaktivní zamoření celé oblasti. Morální a politický úpadek EU je neuvěřitelně rychlý. První Černobyl pomohli za velké peníze zakonzervovat a druhou katastrofu už aktivně chystají sami. Takže první krok Rusů bude, že musí zhasnout všechna velitelská centra NATO, která připravují útok na jaderné zařízení Ruské federace. A je úplně jedno, kde tato centra budou, protože jde o použití direktivy jaderné obranné doktríny RF.

V tomto bodě Putin a Medvěděv jasně řekli, že jde o červenou čáru, kterou už nelze beztrestně překročit. Takže Rusko pomocí kindžálů a dalších hypersonických zbraní zhruba do hodiny zhasne hlavní velitelská centra NATO v EU. A nejspíš asi do dvou hodin vyřadí z činnosti všechny vojenské satelity NATO nad Ukrajinou a Ruskem. Rusové nemusí sahat k použití jaderných zbraní. Stačí udělat jedno hypersonické "bu-bu-bu" a evropské NATO, které vede válku na Ukrajině, je vyřízené. Bojovat proti těmto prostředkům nejde. USA už obětovala Ukrajinu a nyní připravuje obětování celého EU, takže je jí to celkem jedno. Stačí se podívat na dokument US-stategické neziskovky Rand Corporation (ZDE). USA musí bojovat s Čínou a tento velký imperiální úkol má stejnou šanci na úspěch, jako západní plundrování Ukrajiny. Ale ruský útok na vojenská centra bude na zavedení výjimečného stavu v EU stačit až až. A letošní zima bez energií a surovin to bude korunovat.

Osud západní Ukrajiny

První krok postupného rozpadu západní banderovské Ukrajiny je jasný a půjde přes systém Rusy organizovaných referend. Je to jednoduché: Postoupí fronta a vypnutý plyn a elektrika se zapojí po provedení referenda s kladným výsledkem. Přitom lidé dostanou silný ruský rubl, funkční stát, zajištěnou práci a navíc vykopnou ze země neonacisty, kteří jim vládli skrze neústavní převrat od roku 2014. Klíčové je, co se stane s oblastmi tvrdých banderovců, jako je Lvov a další. Tady se Rusové inspirovali špinavými způsoby USA a jejich využitím teroristických armád při rozvracení států pomocí tzv. "barevných revolucí".

Minulý týden proběhla výměna zajatců mezi Kyjevem a Moskvou, kdy jsem se nestačil divit. Pouhých 55 ruských válečných zajatců bylo vyměněno za 215 ukrajinských. Zelenskij ve středu (21. 9.) uvedl, že pět vojenských velitelů, včetně velitelů obrany mariupolských oceláren Azovstal, bylo odvezeno do Turecka v rámci předem naplánované operace dohodnuté s Erdoganem. Poděkoval tureckému prezidentovi za pomoc a dodal, že těchto pět velitelů zůstane v Turecku "v naprostém bezpečí a v pohodlných podmínkách" až do konce války. Mezi touto pětici patří podplukovník Denys Prokopenko, velitel praporu Azov, a jeho zástupce Svjatoslav Palamar, Serhij Volynskij, velitel 36. brigády námořní pěchoty. Tito neonacisté byli předtím v Rusku obviněni z válečných zločinů a s velkou pravděpodobností by byli pověšeni na Donbase, kde stále platí trest smrti. Otázka je jasná: Proč Rusové pustili na svobodu velitele neonacistického pluku Azov? A proč je nechali odejít právě do Turecka, které se Saúdskou Arábií vyjednalo celou výměnu zajatců?

Tady je třeba pochopit celou tragiku špinavé války na Ukrajině, kterou vedly tyto neonacistické bojůvky, nejprve zcela beztrestně na ukrajinském Donbasu od roku 2014. Při ofenzívě v Mariupolu prohráli přímý boj vedený společně se zahraničními žoldnéři z NATO a utekli před nástupem Rusů, armády DLR a Čečenců jako krysy do podzemí Azovstalu. Normální ukrajinská armáda jimi zcela pohrdla. Tito elitní neonacisté vychovaní po vzoru SS měli zbraně, potraviny, vodu a jejich vlasteneckou a neonacistickou povinností bylo hrdinně padnout v průlomu z fabriky. Jenže se vzdali, byli zajati a začali vypovídat o svých zločinech proti civilnímu obyvatelstvu. Zelenský a NATO museli naprogramovat Himarsy a pokusili se je všechny zničit v internační věznici Jelenovka, kde nálet zabil celkem 53 ukrajinských válečných zajatců. Takže neonacisté nenávidí Zelenského dokonce třikrát: Prohrál válku, svádějí na něj vlastní zbabělost a když byli zajati od Rusů, tak se pokusil všechny na dálku zabít.

Takže Rusové souhlasili s tím, že tito velitelé odejdou do Turecka, které mezitím usiluje o vstup do Ruskem a Čínou založených obchodních organizací. USA se pokusily Erdogana neúspěšně zabít při vojenském puči, který údajně Rusové včas prozradili. Od té doby si tento všehoschopný Turek shromáždil stejnou armádu teroristů jako USA v Libyi a Sýrii a nasazuje tyto borce, kde je právě třeba. O pomstychtivosti Erdogana vůči EU není třeba pochybovat, to je jasná věc.

Takže neonacisté Azova a dalších brigád mají v Turecku zelenou a budou zde vytvářet výcvikové tábory, které Rusům nevadí, jinak by je tam nepustili. Proti komu budou tito banderovci nasazeni? Je jasné, že jejich prvním úkolem je zabít Zelenského a spol. To Rusům celkem vyhovuje, když to už dávno neudělala ukrajinská armáda. Historie Bandery a jím založené vojenské formace UPA je zajímavá tím, že postupně nenáviděl všechny: Poláky, Rusy, Němce a pak skončil v americké zóně v Mnichově. Ale Poláky masakrovala UPA ve Lvově a okolí po tisících, na to se nezapomíná. Takže neonacisté dostanou čestný úkol bránit proti Polákům ten zbytek "Ukrajiny", který jim Rusové nechají, protože o něj absolutně nemají žádný zájem. Ať ty zbankrotované oblasti Banderovstánu platí EU, když je celou dobu podporuje. Neonacističtí teroristé vycvičení v NATO budou perfektním nástrojem Kremlu, jak začít proxy-válku Ruska proti evropskému NATO. Připomeňme základní moudro: Kdo s čím zachází, ten s tím také schází.


Hodnota článku (rešerše, napsání, korektura, anotace, ilustrace, redakční práce) je ohodnocena částkou: 450 Kč. Pokud chcete na provoz webu přispět, klikněte zde, nebo na baner v úvodní stránce. Děkujeme!