Načítání...
 

Inflace - cesta do chudoby a poroby

2021 /10

Roztočení inflační spirály znamenalo už v roce 2021 zásadní zchudnutí obyvatel, kteří byli navíc postiženi důsledky kovidové epidemie. Nyní se znehodnocují celoživotní úspory celé generace, která zde hrdinně budovala korporátní fašismus pro jedno procento vyvolených.

Musíme si vybrat

Pavel Letko

Zpod Habsburků pod Francouze, z područí Říše do područí Moskvy, nalézáme se konečně pod vládou skutečného Impéria, jehož moc na Zemi nemá obdoby. Impéria, které by těžko hledalo zločin, jehož by se nedopustilo.

Není možné sloužit bohu i mamonu. Nemohou být dvě první místa. Život nás vždy postaví před zásadní volbu.
Pamatujete řeč Václava Klause z počátku devadesátých let, kterak máme pouze dvě volby? Jedna vlevo, pomalá, vedoucí k bídě a druhá rychlá, vedoucí k prosperitě. Prý budeme něco na způsob evropského ekonomického tygra. Vpravo Jižní Korea, vlevo ta Severní. V rámci takového uvažování se nacházíme stále, přestože Klaus je už dávno v důchodu a tygry jsme se rozhodně nestali. Vybíráme buď cestu blbou nebo blbější. Ani nás nenapadne hledat cestu novou, cestu správnou, cestu poctivou, či jak říkával prezident Masaryk, cestu mravní.

Žijíce tak v pekle, do kterého jsme společně kvapně nakráčeli, stěžujeme si tu na pekelné horko, zimu, pekelný covid a pekelnou vládu. Většina volí mezi sliby více či méně provařených čertů, menšině už taková „lákavá“ volba za volbu nestojí.


PF 2022 aneb Rok první od zavedení korporátního fašismu

Václav Umlauf

Korporátní fašismus musí po kovidovém show vytvořit domácí kolonii s mobilizačním scénářem. To znamená, že se příští rok začne vytvářet umělý nedostatek. Viz ceny elektřiny a zemního plynu, kde to už začalo.

Česko už má etapu korporátního fašismu za sebou v roce 2021. Síla koaliční pětikolky naší milou kolonii Západu nezadržitelně přesunula do vlády české chobotnice zvané Deep state. Ale Západ je trochu pozadu a teprve kráčí k fašistickému korporátu, který zakládá nový letopočet rokem Prvním. Korporátní fašismus jsme si u nás už prakticky vyzkoušeli a pak volebně a koaličně zavrhli jako málo smrtonosný režim. Co Čech, to politický masochista. Těch pár sadistů pro vytvoření známé freudovské dvojky se u nás najde celkem dost, spíš budou chybět posty.


Euro po 20 letech a kovid za 20 let

Václav Umlauf

Toto výročí si raději nikdo nepřipomíná nahlas. Nemá se kopat do mrtvého psa. Ale euro je nejdůležitější nástroj Deep state k nastolení korporátního fašismu v celé EU-kolonii, takže není možné toto výročí jen tak přejít.

Dne 1. ledna 2002 drželi lidé ve 12 zemích EU poprvé v rukou eurobankovky a euromince. Dnes je euro měnou více než 340 milionů lidí v 19 členských státech EU. Toto výročí si raději nikdo nepřipomíná nahlas. Chápu presstituty. Bylo jim nařízeno, že nesmí kopat do mrtvého psa. A je mi líto, že to musím dělat zrovna já. Jenže euro je nejdůležitější nástroj Deep state k nastolení korporátního fašismu v celé EU-kolonii, takže není možné toto výročí jen tak přejít.

Jak se očkuje eurem

S experimentální vakcinací na kovid má euro společného hodně. Čím méně funguje a čím rozsáhlejší ekonomické krize přicházejí, tím stereotypnější je odpověď zmanipulovaných politiků: "Očkujme!" Co dělá ECB místo očkování a jak ničí EU? Podívejme se, jak pracuje EU-chobotnice bankéřů a těch, kdo si tisknou peníze z ničeho. Začneme prvním grafem, což je historická devalvace eura.