USA začínají být velmi znepokojené vývojem v zemích bývalé střední a východní Evropy. Než přijde velký krach finančního systému, pád dolaru a s ním i navázaných měn, je potřeba soustředit všechny síly na to, aby se našel viník, který za všechno může. Zejména za ztrátu majetku a životního standartu konzumem zhýčkaného západního obyvatelstva. Přerozdělování ze zdola směrem nahoru je totiž v plném proudu a máme tu čest sledovat největší loupež v dějinách lidstva v přímém přenosu. Západní civilizace však potřebuje viníka, na kterého lze ukázat prstem a vyhlásit mu válku, která nás všechny očistí, to je to, o co jde. Čas běží a oddalování pádu systému není možné do nekonečna.

Ukrajina: revoluce financovaná ukradeným zlatem

Americká diplomatka Viktoria Nulandová, (ta, co prozradila, že Majdan v Kyjevě stál USA 5 miliard dolarů), se nechala nyní slyšet, že Maďarsko a Rumunsko jsou rakovinovým vředem demokratické regrese a korupce.“ Citát z Deutsche Welle zde. Ale nic není zadarmo, a tak si Ukrajinci svůj Majdan také zaplatili, neboť se potvrdila zpráva, že v oné březnové noci, o které psali „konspirátoři“, bylo letecky odvezeno z Ukrajiny přes 20 tun zlata zde. Potvrdila to přímo ukrajinská centrální banka a psali jsme o tom v tomto články i s grafy (Ukrajina připustila, že její zlato je fuč).

Maďarsko: no pasaran

V pondělí se tedy demonstrovalo v Maďarsku. Asi 10 000 občanů nastoupilo proti Viktoru Orbánovi, poněvadž je prý příliš proruský a nechal schválit parlamentem stavbu plynovodu z Ruska do Maďarska, což není v souladu s politikou sankcí EU, nadiktovanou ze zámoří. Číslo není až tak velké, řeknete si, ale je to velmi nepříjemné. Je to nepříjemné vzhledem k většině, která potvrdila v nedávných volbách opět pozici FIDESZ a Viktora Orbána. Strana FIDESz je na rozdíl od českých rozhádaných stran o pár lidech dobře zformovanou a organizovanou stranou, čehož si všimla dokonce i Česká televize v pořadu Horizont. Takže není jednoduché nějaký převrat v Maďarsku uskutečnit.

Rumunsko: máme to v kabeli

Slovo korupce se stalo simulákrem, na které se dá napasovat úplně všechno. Především je „boj proti korupci“ nástrojem, jak se vměšovat do záležitostí jiných zemí. Vydírat i slušné politiky a destabilizovat politickou situaci. Nicméně pozornost je zapotřebí věnovat i vývoji v Rumunsku. Další nebezpečí pro USA se zde podařilo odstranit. Rumunský premiér Viktor Ponta, který se neskrýval svým obdivem vůči Viktoru Orbánovi a Vladimíru Putinovi a přiznával, že jsou jeho vzorem, prohrál v nedělních prezidentských volbách proti etnickému Němci Klausovi Iohannisovi, orientovanému na EU a podporujícímu sankce proti Rusku. Západní oligarchická demokracie si může na čas oddychnout, dosáhlo se drobného vítězství proti ruské konkurenci.

V Česku vládne tradiční zmatek, stále tu fungují demokraté

Situaci v Česku není nutné již komentovat. Je jasné, že se jednalo o perfektně připravenou akci a snad se také někdy dozvíme, kolik stála. I ten červený papír má přece nějakou cenu. Třeba organizátoři provokací řeknou, kolik je to stálo a kdo platil náklady. BBC komentuje pražské události natvrdo. Miloš Zeman si dovolil příliš, když označil válku na Ukrajině „za válku dvou skupin ukrajinských civilistů.“ My doplňujeme, že povinnosti západní gubernie je přece říkat, že za všechno může Putin.

Ale vraťme se k zajímavé diskusi německých občanů k článku na DWN. Jeden diskutující píše:

DWN wrote:
Pro americké impérium získaly země bývalé střední a východní Evropy status zemí Latinské Ameriky. Zadním dvorkem, který je potřeba vykořistit, asimilovat, dostat na kolena. Ten, kdo se postaví do cesty, je pučem odstraněn, vydírán, podplacen, ohrožován nebo prostě odstraněn. Pokud se agresorovi nebudou národy Evropy bránit, budou muset žít jako národy střední Ameriky a hledat východisko v emigraci jako dnešní Mexičané do USA, kde ovšem jejich poroba nekončí (a s TTIP jsou již výhybky správným směrem nastaveny). Bohužel jsou demonstrujícím lidem v Česku a Maďarsku záměrně stavěny do cesty překážky, aby se podívali tímto směrem a pochopili. Mají sami dost starostí, aby se zbavili svých kontroverzních elit. Tak se může stát, že budou vnímat budoucího agresora jako svého osvoboditele a dostanou se z deště pod okap.

Jak je vidět, Němci pořád umí přemýšlet a mají částečně svobodná média.

Zdroj zde.