Poslanci dolní komory parlamentu schválili rozšíření vojenské expanze naší armády. Říká se tomu mise, ale je to jen hra slov, jde o cílenou provokaci, která nás má připravit na eventuální válku. Tu sice nikdo nechce, ale kdyby náhodou... Zachraňujeme tím prý naše spojence. Ve skutečnosti pomáháme stavět národ proti národu, člověka proti člověku. Ale tím prý plníme naše spojenecké závazky.

Odhlédněme od toho, že za legitimní označujeme přípravu k úmyslným vraždám, kterými válka oplývá.
Ale v žádném závazku se nepsalo, že se budeme vojensky angažovat v Africe či na ruských hranicích. A pokud vím, tak se Spojené státy zavázaly, že po rozpuštění Varšavské smlouvy se NATO nebude rozšiřovat k ruským hranicím. A ejhle, tak nějak se rozšířilo, ale jistěže za to mohou ti Rusové. Vzácná jednota našeho parlamentu i vlády dohromady s prezidentem ukazuje jen bídu naší politiky. Mnoho hašteření pro nic, ale v jedné zásadní otázce je naše politická reprezentace podivuhodně jednotná. Raději lhát a páchat zločiny s mocnými, než mít pravdu a trpět s bezmocnými. Kuňkání tzv. komunistů a lavírování SPD na tom nic nemůže změnit. Prý podpoří vznikající vládu, protože o rozšíření vojenských akcí už bylo rozhodnuto!

Kdyby to nebylo k pláči, bylo by to k smíchu. S takovou „neprůstřelnou“ argumentací předsedy pseudokomunistů Filipa by se dala zdůvodnit účast na jakémkoliv zločinu, od holokaustu po jakoukoliv válku. O válce již bylo rozhodnuto, proto, ač jsme proti válce, válečné úsilí rozhodně podpoříme, praví „komunisté“. Jsme rozhodně proti bombardování, ale když už o něm bylo rozhodnuto, naše velení se na naše bombometčíky může plně spolehnout. Císaři pánu, pardon demokracii, budeme sloužit do roztrhání těla.Těch druhých, samozřejmě. Budeme s tím sice mít menší problém, ale za ty životy a za naše dobré bydlo to stojí. My budeme kuňkat, jen tak můžeme sedět na prameni, totiž v parlamentu.

Kdo je proti válce a rozdmýchávání nenávisti mezi národy jaksi principiálně, je přece stalinista a chce nás připravit o banány a toaletní papír. Proto posilujeme naší armádu, tedy nákupy papundeklových nástrojů na zabíjení a míníme v tomto úsilí hodně přidat, nejméně na dvojnásobek, protože rádi spojencům ze Spojených států připlatíme. Co na tom, že nás takto naši spojenci stojí více než naši virtuální nepřátelé, které není vidět ani slyšet. Biliony korun jsme od tzv. revoluce vynaložili na výpalné za pseudo-ochranu - před našimi ochránci. V naší hrdinné armádě jsme utopili stovky kilometrů dálnic a luxusních nemocnic. A to se vyplatí. Nebo snad čekáme invazi Slováků? Proti komu vlastně cílíme naši armádu? Proti Rusku? Tak to nás ochraňuj pánbůh, brzy se s ním na soudu shledáme. Tam nám ovšem bude naše armáda houby platná.


Hodnota článku (rešerše, napsání, korektura, anotace, ilustrace, redakční práce) je ohodnocena částkou: 400 Kč. Pokud chcete na provoz webu přispět, klikněte zde, nebo na baner v úvodní stránce. Děkujeme!