Řeč samozřejmě nebude o Kolínu, který stojí v pěkné rovině nad Labem, ale o tom západním, Kolíně nad Rýnem. O silvestrovské noci tam byly u vlakového nádraží napadeny ženy a vzhledem k domnělému původu předpokládaných pachatelů se z toho stal skandál mezinárodních rozměrů. Blbnutí veřejnosti tak pokračuje ničím nerušeným tempem. Hluboká mravní, kulturní a ekonomická krize Západu, hledá viníky a jako vždy je najde spolehlivě v těch nejslabších. V minulosti to byli indiáni, Židé a stovky dalších skupin lidí, a nyní jsou to muslimové a Arabové obecně.

Úpadek

Co na tom, že i v Praze jsou místa, kterými bych po setmění procházel jen velmi nerad a zrovna Hlavní nádraží k nim patří v první řadě. Každý Pražák ví, že se parku u nádraží říká Sherwood. Proč asi? Ve velkoměstech není bezpečno. A nejen ve velkoměstech. Dobře si pamatuji, že v Ústí nad Labem, odkud pocházím, byla místa, kam bych rovněž nešel ani ve dne, natož v noci. Stačí si připomenout aféru s tzv. Zdí v Matiční ulici. Ne, nemám v žádném případě v úmyslu zaměňovat pachatele a jejich oběti. Jen bych rád poukázal na to, že problém naší společnosti je daleko hlubší než kapsáři či násilníci ze Sýrie. Tento problém v žádném případě nemůže řešit policie ani další represivní složky, i když si spousty občanů právě od nich slibuje nastolení „řádu a pořádku“. Zcela nesmyslné jsou úvahy o selhání policie v Kolíně nad Rýnem o silvestrovské noci. Naši i zahraniční novináři se diví, že policie neměla situaci vůbec pod kontrolou. Asi nebyli Silvestra slavit venku ve velkoměstě. Byl jsem v Praze jedenkrát na Václavském náměstí a to mně úplně stačilo. Něco takového nemůže mít pod kontrolou žádná policie ani armáda. Tisícihlavý dav opilých občanů je naprosto nezvladatelný. To je naprosto jasné.

Symptomy

Uprchlíci nejsou příčinou onemocnění naší společnosti, ale symptomem. Nejsou to barbaři, kteří přijeli znásilňovat naše ženy. Přišli ze světa poznamenaného brutálním násilím, kdy platí jiná pravidla pro přežití. V Sýrii, Iráku a dalších zemí nebylo znásilňování státem tolerováno a nikdo jistě neočekává, že se bude moci beztrestně vyřádit u nás nebo v Německu.

Jen připomeňme, že neodhalená žena, která se sama o půlnoci prochází bez doprovodu muže po městě, má na Východě úplně jiný statut než na Západě. Je to prostitutka, která tak či onak nabízí své sexuální služby. A uprchlíci jsou v naší kultuře týden i s cestou, proto od nich nelze očekávat, že myslí v našem kontextu. Kodex práva platí pro vdanou ženu (či až čtyři ženy), která má v arabských zemích prakticky nedotknutelný status. Za její znásilnění je automaticky krevní msta, pokud se věci nevyřeší jinak. A mladou neprovdanou dívku si má její rodina hlídat, a ne ji nechat opilou běhat v noci po ulicích. Z hlediska uprchlíků poznamenaných západním exportem teroru, války a násilí do Sýrie, Libye a Balkánu je tato civilizace evidentně šílená, což na Silvestra viděli na vlastní oči. Tak se podle toho také zařídili.

Xenofobům zaměřeným proti muslimům a Arabům doporučuji si něco přečíst o kriminalitě a podmínkách v německých a rakouských táborech a dalším soužití uprchlíků z Československa a dalších zemí Východního bloku s domácí populací v padesátých letech minulého století. Všichni "staří dobří" Evropané rostlí z poctivých kořenů židovsko-křesťanské civilizace.

Uprchlíci, kteří se dopustí krádeží nebo dokonce násilí, budou po právu odesláni zpět odkud přišli. To jistě vědí. A když nevědí, tak se to brzo dozví. Co však určitě nemůžeme udělat, je zřídit tábory pro uprchlíky a dalších 15 procent populace nepřizpůsobivých a jejich zastánců, jak předpokládá náš docent a pedagog Konvička. Dnes jsou v táborech uprchlíci, zítra by tam mohli být komunisté, pozítří socialisté a nakonec všichni, kdož nepěstují povinných 5 minut nenávisti k nepřátelům a zároveň lásku k Velkému bratrovi.

A hlídat je budou všichni psychopati, kteří nyní zapalují bezdomovce a vědí, že páchají vraždu. Pak je a všechny ostatní politicky nepřizpůsobivé budou mlátit zcela legálně, každý den v práci, za naše daně a s úřední plackou na klopě. A vznikne další gestapácká parta, která se konečně našla ve správném a společensky prospěšném zaměstnání.


Hodnota článku (rešerše, napsání, korektura, anotace, ilustrace, redakční práce) je ohodnocena částkou: 250 Kč
Pokud chcete na provoz webu přispět, klikněte zde, nebo na baner v úvodní stránce. Děkujeme!