Většina zdravotnických zařízení se přizpůsobila vládním příkazům a omezila svůj provoz. Jít k doktorovi v době koronakrize je tudíž považováno málem za zločin. Nicméně je tu jedna výjimka: Potratové kliniky nesmí být v žádném případě ve své činnosti nijak omezeny.

100 národních a mezinárodních neziskovek (mezi nimi některé velmi mocné jako Human Rights Watch a Amnesty International, ale také postkomunistické odborové svazy jako CGIL a další propotratoví lobbisté) vyzývají evropské vlády, aby udělovaly bez průtahů a byrokracie, a to prostřednictvím telefonu či internetu svolení k interrupcím nebo k zasílání potratové pilulky domů bez nutnosti dozoru nad průběhem potratu.

Německy hovořící prostor ovládá potratový koncern Planned Parenthood, ke kterému se svým členstvím hlásí Sante sexuelle (Švýcarsko), Pro Familia (Německo), die Österreichische Gesellschaft für Familienplanung, Deutsche Stiftung Weltbevölkerung, vše bohatě sponzorováno Melindou Gatesovou.

Kruh lobby se uzavírá: Koronavirus - potraty - požadavky neziskovek - WHO


Jakmile přestanou Spojené státy zasílat Světové zdravotnické organizaci WHO finanční příspěvky v důsledku kritiky chování této organizace při koronavirové krizi, stane se největším chlebodárcem této organizace Bill Gates. Doposud byla WHO chápána jako nadnárodní agentura OSN, skutečnost je ale úplně jinde. Hlavní sponzoři, miliardáři jako Gates a farmaceutická lobby, se prezentují jako „filantropové“, kterým leží na srdci osud lidstva, Gates speciálně jako nový Mesiáš. Stojí za zmínku, že jeho otec byl členem představenstva právě v koncernu „Planned Parenthouse“.

WHO není nezávislá a je absurdní, že se vlády řídí jejími doporučeními. Dokonce i mainstream úplně tak nemlčel, když se Die Zeit vyjádřil 4. 7. 2017 takto: „Tajný šéf WHO s jmenuje Bill Gates. Světová zdravotnická organizace má problém“. 22. ledna 2019 hlásí Südwestrundfunk (SWR): „WHO o žebrácké holi. Co je zdravé, určuje Bill Gates“.

WHO hraje v současné krizi klíčovou roli, kterou využívají „neziskovky“ jako záminku pro stupňování svých nehorázných požadavků. Aby se náhodou nestalo, že jako byly odstaveny i plánované operace, budou omezeny i potratové zákroky.

K podpisu otevřené výzvy vládám na podporu potratové politiky v době koronaviru se připojily tzv. „pokrokové ženy“, např. členka Svazu německých právniček Julianne Kokott, generální návladní Evropského soudního dvora (EuGh). Zejména u ní, matky šesti dětí, by člověk takovou aktivitu nečekal. Ovšem paní Kokkotová pracuje v Lucembursku od pondělí do čtvrtka a tři dny stráví se svou rodinou. O rodinu s ovšem stará kromě manžela pět pracovních sil. Zřejmě to tak má i paní von der Leyenová. Dámy z lepších rodin, které si ty děti mohou dovoli, jsou podporovány dalšími extrémně levicově, zeleně a komunisticky orientovanými soudružkami, které si odhlasovaly zrušení paragrafu 219a, jenž v Německu zakazoval propagaci potratů.

Cituji z otevřeného dopisu z 8. dubna 2020 nazvaného Společné prohlášení civilní společnosti: „Evropské vlády musí zajistit během pandemie Covid-19 bezproblémový a z hlediska včasnosti odpovídající přístup k potratům“.

A tragické je, že dva dny předtím, 6. 4. 2020, požadovalo 6 mezinárodních dětských organizací Save the Children, Child Fund AlliancePlan International, SOS Kinderdorf International, Terre des Hommes International Federation a World Vision International ve svém společném dopise evropským vládám, aby považovaly za prioritu při pandemii „reprodukční zdraví“. No, co tím asi myslely, si lze domyslet. Krátce řečeno, organizace na pomoc dětem, které by nikdo nepodezíral, se nyní odhalují jako vlci v rouše beránčím a chovají se jako propotratová lobby. Lidská práva nade všechno.

A na závěr slova Hillary Margolis z neziskovky Human Rights Watch, Američanky žijící ve Velké Británii:
„Máme nejvýše obavy, aby se nestalo, že budou v době pandemie reprodukční práva žen a dívek nerespektována a oslabena. Vlády by měly uznat, že volný přístup k zajištění interrupce je základní součástí medicínské péče a měly by ji usnadnit“.

Existuje však jedno právo: Právo na život. A to je ohroženo více než kdy jindy v lidské historii, a to přes veškeré falešné proklamace a centrálně řízená propagandistická hesla typu jak musíme chránit slabé. Protože ti, co se těmito frázemi ohánějí, usilují o pravý opak.

Civilizace je ohrožena, a my bychom měli vědět, co ji ohrožuje. Stačilo by, abychom oprášili starozákonní desatero, zaktualizovali ho a posílili ve společenské praxi. A to i v době koronakrize.

Zdroje:
Human Rights Watch
EMMA


Hodnota článku (rešerše, napsání, korektura, anotace, ilustrace, redakční práce) je ohodnocena částkou: 450 Kč. Pokud chcete na provoz webu přispět, klikněte zde, nebo na baner v úvodní stránce. Děkujeme!