Načítání...
 

Tracker Item History

 Not logging
Tracker changes are not being logged: Go to Action log admin to enable

Verze Datum Uživatel Field ID Pole Difference
2 15.04.2023 17:12 redaktor 141 Nadpis
-Centrum Bachmutu bylo dobytu 2. dubna večer +Centrum Bachmutu bylo dobyto 2. dubna večer
1 03.04.2023 22:18 redaktor 143 Text
 [https://www.e-republika.ch/dl5984|Centrum Bachmutu bylo dobyto 2. dubna večer] [https://www.e-republika.ch/dl5984|Centrum Bachmutu bylo dobyto 2. dubna večer]
-Jevgenij Prigožin vztyčil vlajku wagnerovců nad Bachmutskou městskou správou Bachmutu/Artjumovska dne 2. dubna. +Jevgenij Prigožin vztyčil vlajku Wagnerovců nad hlavní správou města Artjumovsk dne 2. dubna. Oficiálně to znamená, že město bylo dobyto.
 ::{mediaplayer type=""""video/mp4"""" style=""""native"""" width="""""""" height="""""""" src=""""https://www.e-republika.ch/dl5984"""" }:: ::{mediaplayer type=""""video/mp4"""" style=""""native"""" width="""""""" height="""""""" src=""""https://www.e-republika.ch/dl5984"""" }::
-Na vlajce je napsáno jméno Vladislava Tatarského, bojovníka z Donbasu a ruského korespondenta, který byl ten samý den zabit nastraženou náloží v Leningradě. +Na vlajce je napsáno jméno Vladislava Tatarského, bojovníka z Donbasu a ruského korespondenta, který byl ten den zabit nastraženou náloží v Leningradě. Ukrajinci ovládají zbylých 15 % západních částí, které se chystají držet, aby mediálně přikryli vojenský debakl.