Načítání...
 

Tracker Item History

 Not logging
Tracker changes are not being logged: Go to Action log admin to enable

Verze Datum Uživatel Field ID Pole Difference
2 29.05.2023 22:09 redaktor 143 Text
 Larry Sanger založil s Jimmym Walesem Wikipedii a nyní se stal jejím kritikem. Vzhledem k současné podobě Wikipedie si říká """"bývalý zakladatel"""". V rozhovoru mluví mimo jiné i o tom, jak se ho nynější představitelé webu snaží diskreditovat. Larry Sanger založil s Jimmym Walesem Wikipedii a nyní se stal jejím kritikem. Vzhledem k současné podobě Wikipedie si říká """"bývalý zakladatel"""". V rozhovoru mluví mimo jiné i o tom, jak se ho nynější představitelé webu snaží diskreditovat.
 ::{YOUTUBE(movie=l0P4Cf0UCwU width="""""""", height="""""""", quality=>high, allowFullScreen=>y)}{YOUTUBE}:: ::{YOUTUBE(movie=l0P4Cf0UCwU width="""""""", height="""""""", quality=>high, allowFullScreen=>y)}{YOUTUBE}::
-Klíčový je jeho rozbor současné podoby webu: """"''V zákulisí se hraje velká ošklivá a složitá hra, aby články řekly to, co někdo chce, aby byla napsáno. Existuje spousta triků, které mení pravidla hry tak, aby ji vyhrála určitá strana.''"""" (Unherd Magazine, Lockdown TV) +Klíčový je jeho rozbor současné podoby webu: """"''V zákulisí se hraje velká ošklivá a složitá hra, aby články řekly to, co někdo chce publikovat. Existuje spousta triků, které mění pravidla hry tak, aby ji vyhrála určitá strana.''"""" (Unherd Magazine, Lockdown TV)
1 29.05.2023 22:08 redaktor 143 Text
 [https://youtu.be/l0P4Cf0UCwU|Zakladatel Wikipedie se distancuje od její současné manipulativní podoby] [https://youtu.be/l0P4Cf0UCwU|Zakladatel Wikipedie se distancuje od její současné manipulativní podoby]
-Larry Sanger založil s Jimmym Walesem Wikipedii a nyní se stal jejím kritikem. Vzhledem k současné podobě Wikipedie si říká """"bývalý zakladatel"""". V rozhovoru mluví o tom, jak se její nynější představitelé webu snaží diskreditovat. +Larry Sanger založil s Jimmym Walesem Wikipedii a nyní se stal jejím kritikem. Vzhledem k současné podobě Wikipedie si říká """"bývalý zakladatel"""". V rozhovoru mluví mimo jiné i o tom, jak se ho nynější představitelé webu snaží diskreditovat.
 ::{YOUTUBE(movie=l0P4Cf0UCwU width="""""""", height="""""""", quality=>high, allowFullScreen=>y)}{YOUTUBE}:: ::{YOUTUBE(movie=l0P4Cf0UCwU width="""""""", height="""""""", quality=>high, allowFullScreen=>y)}{YOUTUBE}::
-""""''V zákulisí se hraje velká ošklivá a složitá hra, aby články řekly to, co někdo chce, aby byla napsáno. Existuje spousta triků, které mení pravidla hry tak, aby ji vyhrála určitá strana.''"""" (Unherd Magazine, Lockdown TV) +Klíčový je jeho rozbor současné podoby webu: """"''V zákulisí se hraje velká ošklivá a složitá hra, aby články řekly to, co někdo chce, aby byla napsáno. Existuje spousta triků, které mení pravidla hry tak, aby ji vyhrála určitá strana.''"""" (Unherd Magazine, Lockdown TV)