Máme dva policejní prezidenty a jeden je lepší než druhý! Lessyho instaloval Radek John, Červíčka plukovník Kubice. Tak to je sestava! Pěkně jí doplňují pánové v pozadí Langer a Bárta. To pokud jde o ty viditelné, tj. o ty, kteří se vlastního znemožnění a veřejné ostudy opravdu nebojí. Vypočítávat jednotlivé skandály těchto osob by bylo zbytečným nošením dříví do lesa. Snad jen pro pobavení by mohl sloužit nedávný rozhovor generála Červíčka, v němž několikrát opakoval myšlenku, že bude respektovat rozhodnutí svého šéfa, ministra vnitra a rozhodně nemůže dojít k tomu, aby Česká republika měla dva policejní prezidenty. Doslova citujeme:

Martin Červíček wrote:
A já si neumím představit, že by existoval policejní prezident, kterého by nechtěl ministr vnitra. Jinak řečeno, ministr má právo si vybrat. To je princip, který míním respektovat při jakémkoliv řešení.

Nyní něco mluví o tom, že ministr by chtěl mluvit do personálních otázek, a to on, brigádní generál Červíček, nemůže připustit. Spíše to vypadá, že naši policejní prezidenti tančí, jak kdosi v zákulisí píská, a dělají tak před celým národem ze sebe kašpary. Jsou-li takové poměry v ozbrojených složkách, které nás mají chránit před zločinem, kde mají občané vzít důvěru ve stát, v němž žijí a platí daně?