V celé kauze kolem odvolání Šlachty, reorganizace policie a možnému úniku informací i z okolí policejního prezidenta Tuhého dochází k očekávanému obratu. Základem pro tento obrat bylo ustavení parlamentní vyšetřovací komise, neboť poučená veřejnost ví, že vyšetřovací komise se ustavují proto, aby se nic nevyšetřilo. Tak se praví v komediálním politickém seriálu „Jistě, pane ministře“, potvrzuje to i naše prostá zkušenost s reálnou politikou v naší zemi. Jestliže tedy u nás byl šéfem komise jmenován Pavel Blažek Alias „Don Pablo“ můžeme si být jisti, že nebudeme překvapeni (doporučuji otevřít odkaz a počíst si o tomto politikovi ODS). Komise nevybočí ze svého liberálně kapitalistického rámce modrého práva. Spravedlnost v režii ODS jsme všichni viděli, aktuálně se stále líbí pěti až osmi procentům populace. To samozřejmě pokládám za zbytečně mnoho, protože modré právo a převrácená spravedlnost je výhodná maximálně tak pro tři procenta populace. Kdyby voliči volili podle svých zájmů, měla by tedy ODS maximálně tři procenta, a to i se svým mladším klonem TOP09. Nicméně Don Pablo dostal důvěru a už tu máme první výsledky.

Převratné zjištění naší policie a dalších kozlů zahradníků

Podle Novinek ZDE se zjistilo, že:

…brutální únik informací, který se má týkat policejního prezidenta Tomáše Tuhého, se vedl po celou dobu zcela opačně, než jaké byly informace


To je nám jasné. Stačí se podívat, kdo je současným policejním prezidentem, kdo ministrem vnitra a kdo šéfem vyšetřovací komise. Teď je jasné, že se teprve modrá pravda ukáže, i když se pod oranžovou fasádou dlouho skrývala. Došlo totiž k objevu, že nikoliv z anonymní SIM (z údajně blízkého okolí Tuhého) přišla varovná zpráva představiteli vyšetřované firmy, ale bylo tomu naopak. Honza nepsal Davidovi, ale David Honzovi. Tak to je vpravdě zásadní obrat, kdo se v tom chce vyznat, ZDE je přepis SMS komunikace z údajné zprávy Generální inspekce bezpečnostních sborů (GIBS):

  • David: Ahoj David
  • Honza: Ahoj
  • David: Podařilo se zjistit podrobnosti?
  • Honza: Napiš tady pls
  • David: Můj zdroj jen věděl, že si mají přijít pro tátu. Důvod nevěděl
  • Honza: Kurva
  • David: Ted uz jen tady prosím


„David“ je David Tesařík z firmy TESCO SW a „Honza“ je neznámý používající jednu ze třech anonymních SIM zakoupených konzulární úřednicí Olgou T. v Berlíně (blíže jsme o tom psali v článku
Je policejní prezident součástí mafie?. Připomeňme, že jedna z těchto anonymních a údajně „ztracených“ SIM se ocitla ve stejném telefonu jako SIM patřící jak manželce, tak synovi generála Tuhého. Tuto okolnost nevysvětlil ani generál, ani jeho žena, ani jeho syn. Podle zveřejněné zprávy naopak předložili jiný telefon, aby nakonec raději využili svého práva nevypovídat.

Co zdravý rozum?

Zdravý rozum praví, že je celkem logické, když policie vyšetřováním reaguje na zjištění profláklé domovní prohlídky a komunikace v mobilu, kde je i věta „Můj zdroj jen věděl, že si mají přijít pro tátu.“. Divné by se naopak zdálo, kdyby vyšetřovatelé dělali, že si nic nepřečetli nebo SMS podezřelých smazali. Našim dnešním modrým policistům a vyšetřovatelům se však zdá, že Tuhý být vyšetřován neměl.

Připomeňme si jenom, že vyšetřovatelé postupovali celkem logicky, že nechali prověřit komunikaci podezřelých a zjistit anonymní SIM, jejíž pomocí byla razie den před svým uskutečněním prozrazena. Je tedy logické prověřit komunikaci „z“ a „do“ mobilu, v kterém to bylo zjištěno. Tedy když se policisté snažili zjistit totožnost skutečného majitele anonymní SIM karty a jeho další komunikaci, připadá mi to nejen jako logický postup, ale přímo povinný postup. Nemohli přece předem vědět, že narazí na generála Tuhého a jeho rodinu. To je to samé, jako by byli kritizováni policisté za to, že měřili rychlost vozidel, zrovna když jel kolem jako Fittipaldi náš policejní prezident Tuhý.

Nu, možná se ještě dočkáme hlubokomyslných úvah parlamentních komisí a nových modrých vyšetřovatelů v oranžových kabátech na téma "proč měřili policisté rychlost zrovna tady a ne jinde". Vždyť policisté nemají podle modrého práva "pomáhat a chránit" nějakého pana Nováka, ale naopak našeho policejního prezidenta před Nováky. Tak praví staronové právo hochů s oranžovo rudými saky a modrými srdci. Našim policistům se zatím nepodařilo anonymního majitele SIM karty zjistit, ale (naivně) věřme, že se to teď podaří pod vedením Dona Pabla. Než se tak stane, můžeme se i přes převratná zjištění stále divit, kterak bylo blízké okolí policejního prezidenta podivně spojeno s profláknutou policejní razií.

Co to znamená pro nás, ovčany?

Jsme v „dobrých“ spárech smečky vlků bojující o moc. Ti se samozřejmě budou žrát i navzájem, neboť kořisti již není takový přebytek jako v letech devadesátých. Čeká nás taková obdoba 50.let. Když se kácí les, létají třísky. Vězení je otevřené pro všechny, padni, komu padni. Oranžoví sociální demokraté zcela diskreditují zbytky demokracie a připravují s opozicí podobně jako kdysi jejich němečtí kolegové Friedrich Ebert a "bloodhound" Gustav Noske ruku v ruce s krajní pravicí a Freikorpsem nástup fašismu.

Vyplašeni Babišem bojují za zachování prohnilého korupčního systému "tradičních stran" stále pochybnějšími prostředky (Šlachtagate, Centrum hybridních hrozeb, politické procesy, Lex Babiš) a "legitimizují" budoucí nestandardní prostředky příští vlády korporací. Stát je podle dlouhodobého názoru Národní fronty tradičních politických stran špatným hospodářem, neviditelná ruka trhu distribuuje spravedlnost a řídí poptávku s nabídkou tím nejlepším možným způsobem. Soukromé vlastnictví je svaté a práci nám dávají podnikatelé. Čím budou naši bohatí bohatší, tím se budou mít lépe všichni, protože bohatství, podobně jako živá voda, logicky stéká shora dolů. Tak pravil Klaus. Pak už historie dopoví, že nejlepším vůdcem je nejbohatší Čech, a nejlepším způsobem řízení státu je řízení státu jako korporace. Zda takto diskredituje současná česká sociální demokracie parlamentní demokracii z pouhé blbosti, či zcela vědomě, je v konečném důsledku celkem lhostejné.


Hodnota článku (rešerše, napsání, korektura, anotace, ilustrace, redakční práce) je ohodnocena částkou: 450 Kč
Pokud chcete na provoz webu přispět, klikněte zde, nebo na baner v úvodní stránce. Děkujeme!