Milí soudruzi a soudružko,

od 17. listopadu jsme se neviděli pohromadě, ale výplata vám už chodí, jak dobře vím, a naše oddělení muselo mezitím najmout spolehlivou sekretářku a další nezbytný pomocný personál. Shodou okolností je to moje manželka, dcera a další příbuzní, protože se na ně mohu stoprocentně spolehnout. A nyní k těm spíše znepokojivým zprávám.

Za prvé a zásadně. Jak dobře víte, varoval jsem i během slavnostní recepce 17. listopadu před médii typu e-republika.cz, kde pracují analytikové na volný úvazek a také jiná, vcelku nebezpečná antidemokratická sebranka. A tento web publikoval hned nato záznam naší schůzky pod zcela dehonestujícím titulem Slavnostní schůzka vládních bretšnajdrů 17. listopadu 2016. To musel vynést někdo z našeho kruhu, pánové a dámo, to je doufám jasné. Moje žena alias sekretářka je sice dost ukecaná osoba, ale v té době tady ještě nepracovala. Na ni a na zbytek mojí zaměstnané rodiny si dohlédnu osobně.

Tak na rovinu, a mezi námi vnitráky, pánové a dámo. Kdyby se to stalo u Sorose, tak letíte na hodinu. To vám tady potvrdí kolega Novák, který bohužel nedostal to slíbené vyznamenání. Nyní jste státní úředníci a náš úderný ministr Chovanec dosti neprozřetelně řekl, že z nás sestavil civilní tým analytiků. Jak víte, tento status má ohromné výhody, protože nemusíte chodit do práce a vděčný lid vás platí. Ale na druhou stranu bych vám všem rád připomněl, že podobné zrady důvěry se zde trpět nebudou. Prozatím jsme všichni v normální zkušební lhůtě. Otevřeně zde a nyní říkám, že pachatel bude na hodinu vyhozen z této odpovědné práce pro národ, která vyžaduje jistý stupeň disciplíny a diskrétnosti.

Pro váhavé střelce připomínám dokument z interní konference Audit národní bezpečnosti, kterou jste povinně studovali doma pod názvem Audit národní bezpečnosti. Identifikované hrozby, navržená opatření. Z externích civilů tam řečnil PhDr. Miloš Balabán, Ph.D. Díky za něj, protože akademický svět je naší činnosti zatím dosti nepřátelský. Dosti akademiků pracovalo v extrémistické organizaci ProAlt nabádající studenty k nepokojům kvůli zavedení školného na vysokých školách, ale seznam těchto aktivistů už máme. Rád bych vám citoval vaše pracovní zařazení, které by si měl uvědomit pachatel prozrazující interní jednání vládních zaměstnanců. Naše úderná civilní jednotka patří podle zmíněného auditu do vnitrácké organizační skupiny číslo 7, která brání naše pracující, pardon, plátce daně, alias občany, před působením cizí moci. Ten odporný zrádce v našich řadách by si měl uvědomit, kde pracuje. Pro jistotu mu přečtu jeho pracovní zařazení: „Skupina svou práci zaměřuje na zkoumání různých ekonomických vlivů na ČR, odolnost státní správy proti ovlivňování, odolnost veřejnosti proti ovlivňování, špionáž, propagandu a diverzitu médií.“ Takže tento odporný vynašeč by si měl uvědomit, několik zásadních věcí. Podle zmíněného dokumentu tento renegát podkopává odolnost státní správy. Je ovlivněný nepřátelskou propagandou jednoho dosti nebezpečného webu. Navíc zásadně rozvrátil již tak hodně oslabenou odolnost veřejnosti proti nepřátelskému ovlivňování. Šíří poplašné zprávy a podkopává pozitivní různorodost transatlantických demokratických médií, které v dnešní kritické a zmatené době musí být jednotné, rázné a pevně semknuté kolem ministerských útvarů našeho typu. Dříve bylo celkem solidní spolehnutí na televizní noviny a na další propagandistické útvary ČT. O jejich kolektivním a děsivém debaklu v případě volby Clintonové jsem už mluvil minule, proto se nebudu k této trapné události znovu vracet.

Příští týden začneme náš normální cyklus pracovních porad, které poběží v režimu „Důvěrné“. Jsme zaměstnanci ministerstva vnitra, proto snad nemusím nikomu připomínat, co tento režim utajení obnáší. Ženu a rodinu budu doma instruovat sám, to si beru jako osobní úkol. Mějte se hezky pánové, dámo, a také ty, bídný konfidente v cizích antidemokratických službách. A vy ostatní si hezky doma čtete v rámci profesionálních, a již plně placených pracovních povinností tzv. „nezávislé weby“ a připravte svodku zpráv pro další schůzi.


Hodnota článku (rešerše, napsání, korektura, anotace, ilustrace, redakční práce) je ohodnocena částkou: 400 Kč