Vrbětice se stávají srdcem šťastného světa odkud se šíří pravda a láska po celé zeměkouli. Napočítali jsme zatím desatero výrazných směrů, kterými se šíří. Posuďte sami:

  1. Výbuch munice ušetřil mnoho životů. Je to sice zatím tak trochu tajné, ale zdá se, že především na Ukrajině. Kaňkou jsou dvě oběti z řad českých hlídačů skladu vražedného materiálu. Podle intenzity explozí v rozmezí jednoho měsíce by však munice došlá na místo určení způsobila s největší pravděpodobností mnohem více ztrát na lidských životech. K takovému účelu je ostatně toto zboží vyráběno, skladováno, distribuováno a použito. K zabíjení lidí. Ve Vrběticích se tak bojovalo o životy ukrajinských civilistů a možná i těch syrských. To nám "generál-čekatel" Koudelka ještě řekne. Nebo také ne. Každopádně postavme našim dvěma obětem pomník s nápisem „padli za ruské a/nebo bulharské a/nebo syrské bratry, nezapomeneme“. Naši budoucí prezidenti budou mít další místo kam klást věnce a být v televizi.
  2. V důsledku kauzy Vrbětice byla zrušena možná účast Rosatomu. To je vynikající zpráva pro firmu Westinghouse a další možné účastníky atomového tendru, protože jim spadne do klína navíc několik desítek nebo dokonce stovek miliard Kč. Tlak na snížení ceny, který by způsoboval Rosatom již pouhou účastí v tendru, mávnutím Babiše a spol. zmizel.
  3. Zelení odpůrci energie z jádra mohou také plesat. S výstavbou jaderné elektrárny to bude jako s tou pověstnou jitrnicí. Takovou elektrárnu svět neviděl.
  4. I když půjde o elektrárnu, jakou svět neviděl, spolyká hodně viditelných miliard. Za 200 miliard rozestavět a pak za nedostavění 150 miliard uspořit. A to se vyplatí. Někomu určitě. Westinghouse s tím má své zkušenosti. ZDE
  5. Snížili jsme stav pracovníků ruské ambasády v Praze. Elfové tančí, Stan Spolu s Piráty se topí ve štěstí.
  6. Za ropu a plyn z Ruska nebudeme platit ruským okupantům, ale německým osvoboditelům. Samozřejmě s určitou více či méně přiměřenou přirážkou. A to se vyplatí. Tak Němcům určitě.
  7. Jelikož se zhoršily vztahy s Ruskem, budeme muset finančně podpořit naši armádu a americké výrobce zbraní. Výpalné je třeba platit řádně a včas, teprve pak se budeme moci konečně cítit bezpečně před východním bolševismem. Americký dělník plesá, český generál studuje tažení Napoleona a Wehrmachtu. Dělník je hoden své mzdy, generál své odměny a vojín své čestné salvy.
  8. Otevírá se prostor pro vzkříšení základny US Army na území Protectorate of Bohemia and Moravia. Klvaňa bude mít radost, americký voják také. Určitě je lepší pro začátek střed Evropy než Afghánistán.
  9. Poškození česko-ruských politických vztahů a s nimi i těch obchodních, poskytne nečekanou výhodu našim spojencům, kteří mohou tuto nevelkou mezeru na ruském trhu ochotně zaplnit. V neposlední řadě si zaslouží svou mzdu i v českých neziskových organizacích podporovaných z Kanady, USA a dalších spřátelených zemích. Jejich práce se vyplatila a jistě ještě vyplatí. O důvod více svolat nezávislé shromáždění a svobodně nadávat Rusům, na Hrad místo standarty pověsit trenýrky a nad hlavu umělecké dílo „Putin s trenýrkami u kotníků na WC“. Nezištnost, západní vkus, křesťanská civilizace a kultura se prostě nedají zapřít.
  10. A poslední, avšak nikoliv nevýznamnou dobrou zprávou je, že ať v této zemí vládne Habsburk, Hitler, Brežněv nebo Biden, naše česká mediální, kulturní a politická reprezentace zcela jasně ukazuje, že svou pílí, rozhodností, statečností a mazaností dokáže vést bezpečně celý národ za vynikající obživou a dobrým bydlem s neomylností tasemnice do jakékoliv prdele.


Tak dobrou chuť, milí spoluobčané.


Hodnota článku (rešerše, napsání, korektura, anotace, ilustrace, redakční práce) je ohodnocena částkou: 450 Kč. Pokud chcete na provoz webu přispět, klikněte zde, nebo na baner v úvodní stránce. Děkujeme!