Načítání...
 

Image

Jan Kristek: Jak tomu u nás bylo s náboženstvím?

Klikněte si na seriál pozitivně vysvětlující vznik náboženství a víry v samostatné stránce.


Už aby se Ukrajina vzdala!

Autor: Pavel Letko - Zveřejněno 14.03.2024 18:52 - (1799 Návštěv)

Vedení Západu není nijak zainteresováno na životě ukrajinského popeláře, uklízečky či řidiče autobusu. Vedení Západu je zainteresováno na bohatství Ukrajiny, nikoliv na blahobytu Ukrajinců.

A co na to Petr Chelčický?

Autor: Pavel Letko - Zveřejněno 03.09.2023 10:29 - (4753 Návštěv)

Natož pak antikrist, smrtelný nepřítel Ježíše Krista, jehož potlačil a odcizil lidem, ten se spřáhl se světem, jiné poctivosti vymyslel a uvedl ke cti boží chrámy vysoké, nákladné, okrášlené, pálení vosku převeliké, zvony velké a hlasité, zpívání s notami lámanými; a ty věci rozmnožil skrze statky zle násilnickými pány dobytými, skrze jmění podvody a lichvami od obchodníků a kramářů a jiných hříšníků, kteří svou proradností snadno peníze vydobyli, a teď dávají na chrámy a svícení. A těmi činy uvedl antikrist na svět hříšníky s velikou slávou jako poctivce a služebníky boží, aby se pod tou slávou se svým nepřátelstvím proti Ježíši Kristu skryl, a aby se svět domníval, že on velmi Boha ctí a sobě považuje.

Jan Hus nám vzkazuje...

Autor: Pavel Letko - Zveřejněno 13.07.2023 19:52 - (9248 Návštěv)

Hledej pravdu, prav pravdu, slyš pravdu, uč se pravdě, miluj pravdu, braň pravdu až do své smrti.

Pokrytectví křesťanské církve

Autor: Chris Hedges - Zveřejněno 10.04.2023 11:40 - (4393 Návštěv)

Tento projev měl Chris Hedges na Zelený čtvrtek (6. dubna 2023) během protestu v Princetonském teologickém semináři. Účastníci požadovali demisi miliardáře hedgeových fondů jménem Michael Fisch, který je předsedou správní rady tohoto semináře.