Načítání...
 

Podpořme se navzájem! Konto e-republiky: 2200748047 / 2010

Vážené čtenářky a čtenáři !


Prosím, ohledně financování webu si přečtěte článek


Pracujeme bez placených redaktorů a překladatelů. Zatím si sami platíme i provoz serveru a náklady administrace. Zároveň bychom rádi i s vaší pomocí dosáhli úrovně srovnatelné s ekonomickými možnostmi námi již permanentně placených, soukromých nebo veřejně právních mediálních služeb.

Ctíme demokratické sdílení informací a chceme umožnit transparentní dialog o veřejných záležitostech s ohledem na potřeby občanů. Je na rozhodnutí každého, zda svobodné a nezávislé weby zůstanou činné a účinné ve veřejném prostoru. Pokud nám nepomůžete, tak nás vytěsní ti, kteří sledují především své mocenské a finanční zájmy.

Bez vašeho aktivního zájmu a spoluúčasti nelze tento web udržet při životě. Váš dar jde na transparentní účet spolku eRepublika. Na uvedený účet spolku eRepublika se nevztahuje bankovní tajemství a informace o platbách jsou veřejně dostupné prostřednictvím webových stránek Fiobanka a.s.

Za klíčové pro plánování provozu považujeme trvalý platební příkaz jednou za měsíc, protože s touto částkou můžeme trvale počítat předem.


Na transparentním účtu se zobrazí:

  • název účtu odesílatele daru
  • totožnost dárce vyplývající z uvedeného účtu
  • sdělení redakci a spolku, pokud vyplníte kolonku "Zpráva pro příjemce".


Bankovní převod pro platby v České republice ve veřejně prospěšný účel spolku eRepublika, kterým je aktivní ochrana svobody slova, svobodné sdílení informací a svobodný přístup k informacím pro občana na úrovni každého z nás obsahuje tyto platební údaje:

Číslo účtu: 2200748047
Kód banky: 2010
Částka:
Variabilní symbol: 03675939
Specifický symbol: 01
Konstatní symbol: 0558
Zpráva pro příjemce: vypište slovy, podpoříte-li projekt nakladatelství (nebo) a televize, částka půjde pouze na tento účel

Číslo účtu pro platby ze Slovenské republiky a z ostatních zemí

  • BIC kód/SWIFT: FIOBCZPPXXX
  • IBAN: CZ5883300000002200748047


V souladu se zákonem vás uvedeme v přehledu dárců ve výroční finanční zprávě. O doplňující informace a dotazy týkající se Vašich darů včetně žádosti o potvrzení daru ke konci roku pište na email: spolek v(e) e-republika.cz


Děkujeme za Vaši podporu!
Spolek eRepublika