Načítání...
 

Zelený úděl, černé vyhlídky

2021 /5

Eko-tématika se po ofenzívě korporací stala hlavním tématem vedle imperiálních proxy-válek. Na tomto poli je situace mimořádně zmatená. Oprávněné požadavky jsou namixovány se smrtící korporátní propagandou a zájmy.

Naše zemědělství si přírodou rozvracet nedáme

Aleš Macháček

Tak si náš Bill koupil kus pole. Tu kousek, tam kousek, ale dohromady je to skoro sto tisíc hektarů. Pak že se dobročinnost nevyplácí.


Tak si náš Bill koupil kus pole. Tu kousek, tam kousek, ale dohromady je to skoro sto tisíc hektarů. Pak že se dobročinnost nevyplácí. Daruj rychle, dvakrát se vrátí. Mohl všem dětem na světě pořídit wi-fi zadarmo, když už se chudáci musí učit přes ten jeho microsoft, ale to by si toho nevážili. Lidé si neváží věcí zdarma. Třeba takových zubařů, když byli na zadarmo, nebo brýle na předpis a vlastně celé to zdravotnictví. Mnohem raději si lidé zaplatí navíc a pak se radují, že dostanou nějakou tu tretku jako dárek. Jak říká náš Jacob William Rees-Mogg, dát lidem najíst, tak by ani nedělali, a kdo ví, jestli by nelezli po stromech. Kdepak, práci čest, to už se přežilo. A potom takové blbé nápady s wi-fi má jenom Corbyn. To je ten, co údajně nosil ruskou ušanku s rudou hvězdou. On jí sice nenosil, ale není šprochu, že.... Chudým dětem obědy zdarma? Ne, to bychom neměli na obnovu našeho nukleárního arzenálu, říká Boris. Ale dost novinek od našich bývalých EU kamarádů, ať si teď zoufají bez pomocné ruky Bruselu.{QUOTE}


Fukušima, deset let poté

Václav Umlauf

Japonská vláda, atomová lobby a korporace nezařídily containment roztavených reaktorů, protože to nejde. Zato vytvořily obálku mlčení kolem největší jaderné katastrofy. Černobyl je po deseti letech pod sarkofágem, zatímco v případě Fukušimy nikdo neví, jak by se měl udělat.


Náš web se musí věnovat smutnému výročí 10 let od katastrofálního roztavení jaderných reaktorů v JE Fukušima. Klíčové články jsou tyto:


Zelený úděl II - Komu se zelení na poli ekologické pomatenosti

Václav Umlauf

Není vám divné, stejně jako aktivistům sledujícím lobování v EU orgánech, jak zezelenali všichni hlavní planetární znečišťovatelé? Přes noc se obrátili a místo financování imperiálních proxy-válek za suroviny nyní budou dělat eko-charitu.


Minulý článek Zelený úděl I - Komu se zelení na ideologické pomatenosti provedl rozbor plynové krize v EU, z níž vyplynuly pro nás, pesimisty, celkem hodně radostné závěry. Jedno procento se rozhodlo nás plně ožebračit a lidovou nenávist kanalizovat proti Rusku, kde je třeba otevřít novou východní frontu. Jak jedno procento ožebračuje střední třídu, o tom jsem už psal v článku (Pálení peněz střední třídy na korporátní svatbě). Jak jedno procento žije z práce střední třídy, to už jsem také vylíčil (Vznik a vláda globálních parazitů). A minulý článek o plynové krizi v EU ukázal, jak jedno procento parazituje na iracionální nenávisti státních elit, které jsou ve vleku Deep state a korporátních elit ovládajících planetární zdroje.