Bulharsko a Rumunsko bylo v sovětském bloku známo tím, že pro sovětskou rozvědku dělalo vcelku dosti špinavou práci. Tuto službu nyní poskytuje v rámci rozšiřování demokracie skrze NATO, což je dokázáno na příkladu Bulharska v Sýrii. Boj o Aleppo skončil a nyní se začíná odkrývat nechutné pozadí boje s terorismem, které Západ v tomto městě provozoval. Začněme seznamem západních vojenských poradců, jež operativně zajala speciální jednotka Asada ve východní části Aleppa. Seznam publikoval syrský poslanec Faris Shihabi na Facebooku dne 15.12. 2016.

Mutaz Kanoğlu – Turkey
David Scott Winer – USA
David Shlomo Aram – Israel
Muhamad Tamimi – Qatar
Muhamad Ahmad Assabian – Saudi
Abd-el-Menham Fahd al Harij – Saudi
Islam Salam Ezzahran Al Hajlan – Saudi
Ahmed Ben Naoufel Al Darij – Saudi
Muhamad Hassan Al Sabihi – Saudi
Hamad Fahad Al Dousri – Saudi
Amjad Qassem Al Tiraoui – Jordan
Qassem Saad Al Shamry – Saudi
Ayman Qassem Al Thahalbi – Saudi
Mohamed Ech-Chafihi El Idrissi – Moroccan

Je to vskutku mezinárodní skupina boje s terorismem, ale bohužel byla neúspěšná dokonce dvojnásobně. Jejich bojová mise spojená s Al-Núsrou nevyšla, jak je dobře známo po osvobození Aleppa. Navíc byli zajati v rámci protiteroristické operace, což v jejich případě znamenalo pro dané země mastné výkupné, výměnu zajatců a další ústupky. Nyní je jasné, proč Západ zoufale volal po tzv. "diplomatickém řešení", když byli tito poradci teroristů lapeni v aleppském kotli. A západní poradci přece radili těm, kteří zde bojovali za svobodu, že ano. Tak se podívejme, jak to vypadalo v praxi.

České zbraně v Aleppu

Podívejte se na starší článek o Aleppu nazvaný Soudruzi teroristé, stala se chyba: Aleppo bude svobodné asi už na konci roku 2016 psaný na začátku prosince 2016. Cituji z něho tuto důležitou část i s fotografií.

A nyní k panice mezi teroristy a západními politiky, kteří je podporovali. Začněme českými zbraněmi, které se našly u an-Núsry v dobytém Aleppu. Video bylo na Anna News zde (stopáž 9:32). Důležitý doklad o dodávkách české munice teroristům jsem vytáhl do obrázku zde.



Jistěže Zaorálek řekne, že o tom nic neví, protože munice se dodala Jordánsku, Saúdské Arábii nebo nějakým "demokratickým" africkým zemím. A odtud se záhadným způsobem dostala až k teroristům do Aleppa. Nemám rád, když se za mé daně vyzbrojují teroristé českými zbraněmi. Pak totiž jako občan této země nesu morální odpovědnost za vraždy, které tito vrazi českými zbraněmi spáchali. Politickou odpovědnost nyní nese a doufejme, že i jednou ponese česká politická garnitura. Kriminální odpovědnost ponesou ti, kteří české zbraně prodávali s vědomím, že skončí u teroristů v Aleppu. Doufám, že jednou skončí u mezinárodního tribunálu za zločiny proti lidskosti. Budou mít zajímavé parťáky ze zemí západní Evropy, USA, Turecka, Kataru a Saúdské Arábie. Dost možná, že tam bude i Rusko a Asad, ale ti mají již nyní polehčující okolnost - opravdu bojují proti terorismu.


Citované video YouTube už dávno vymazal v rámci interní cenzury nezávislého zpravodajství ANNA News ze Sýrie, ale bylo nahráno znovu, viz horní odkaz na Anna News. Ale s tím mazáním jsem už tehdy počítal a hlavní důkazní materiál jsem vytáhl do obrázku. Takže hlavní herec české armády a její hlavní proatlantický politruk ze zamini by nám měli pár věcí vysvětlit. Je v to v jejich nejvlastnějším zájmu, protože by mohli být obviněni z podpory terorismu. A to bude jistě brzy prostřeleno jedno z těch OT-64, které jsme tam údajně ne/dodali a které už dávno skončily u Al-Núsry. Jak? Na to odpovídá jeden z bývalých velitelů FSA z americké základny Al-Tanf (viz česky zde), o níž jsme psali v nedávném článku. Viz souhrnné tematické číslo 2017-1 nazvané Prohry Západu na Blízkém východě. To víte, nikdo nechce skončit s kulkou v hlavě jako terorista. Je mnohem lepší rychle zradit americké soudruhy a po prohrané válce včas přeběhnout na vítěznou stranu.

Takže rekapitulujme "českou spojku" boje s terorismem. Zbraně se v rukou al-Núsry ocitly úplně náhodou, protože naši demokraté bojovali v Aleppu demokraticky proti Asadovi. Jenže hned ve vedlejší ulici byli bohužel teroristé z Al-Núsry, kteří si ta česká erpégéčka od našich demokratů tak nějak vzali. No, co se dá dělat. Ani ti američtí a izraelští zajatí poradci tomu, jak vidno, nemohli zabránit. A nyní se podívejme, jak ty české granáty mohly bojovat za demokracii. Článek Fakta o Sýrii XIV. aneb Smrt v přímém přenosu ukázal CCTV kameru v Aleppu ráno, 19. listopadu 2013, čas 09:14:48. Na ty zabité lidi před městským úřadem v Aleppu se dobře podívejte, protože ten minometný náboj mohl být český. Anebo bulharský, jak uvidíte dále.

Bulharská spojka v Aleppu

O bulharské novinářce pod anglickým přepisem Dilyana Gaytandzhieva se v našich korporátkách mnoho nedozvíte, Není divu, protože se zabývala pašováním zbraní ze zemí východního bloku NATO na Blízký východ. Podívejte se na článek 350 diplomatic flights carry weapons for terrorists. Tento článek rozpoutal paniku v politruckém štábu NATO. Ázerbájdžánské aerolinky Silk Way Airlines převážely jako diplomatická zavazadla s požehnáním CIA zbraně a munici do Sýrie a toto trvalo dohromady 3 roky. Ázerbájdžánské zamini dalo příkaz svým ambasádám, mimo jiné i té v Bulharsku, aby požádalo o diplomatický status pro lety této společnosti. Pro zajímavost jsem přidal pašerácký let vedený přímo z Bratislavy.



Tato novinářka zdokumentovala celkem 350 letů se zbraněmi. Nyní je jasné, jak byl mimo jiné prováděn program "podpory demokracie v Sýrii" o vojenské hodnotě asi 1 miliardy dolarů. Svoboda Sýrie nás daňové poplatníky něco stojí, že ano. Po zveřejnění závěrů vyšetřování byla novinářka z fleku vyhozena z práce v korporátních bulharských novinách Trud. Abych YouTube ušetřil další zbytečné mazání, nahrál jsem rozhovor této novinářky s nezávislou agenturou News Front na náš web.


Diljana jasně říká, že od presstitutů nelze očekávat pravdu a v korporátních novinách to také nejde. Důvody vyhození z práce jí tehdy nebyly zveřejněny, a to měla dělat reportáž v Sýrii. A tuto reportáž skutečně udělala na vlastní pěst, což byla další mediální bomba. V prosinci 2016 v již osvobozeném, Aleppu nafilmovala Diljana celkem 9 podzemních muničáků Al-Núsry s bulharskými zbraněmi. Zase ušetřím YouTube práci s mazáním a můžete se podívat na jednu z citovaných reportáží.


Klíčové jsou záběry z bunkru al-Núsry kolem 1:00 a dále. Opět se podívejme na detail jedné dodávky, který je maximálně zajímavý.



Datum ukazuje dodávku munice podepsanou přímo v Bulharsku v říjnu 2015. A to byla doba hlavní ofenzívy cílené na osvobození Aleppa. Teroristé všeho druhu potřebovali zbraně jako diví. Jak je vidět, Bulhaři se opravdu snažili. Jistěže řeknou, že to dodali třetí straně a pak se to nešťastnou náhodou dostalo až k al-Kájdě. A podobně to dopadlo v Aleppu s dodávkou bulharských Gradů, jak ukazuje tento obrázek.



Pokud vás zajímá další kanál pašování zbraní do Sýrie, tak se podívejte na tuto reportáž o CIA Travel Agency pod krycím jménem "Jeppesen”. Takže to shrňme. Boj s terorismem ukazuje špinavou historii západní pomoci teroristům. Ti nyní začali páchat atentáty přímo v Evropě, protože v Sýrii už válku prohráli. Tento článek ukazuje, jak fungoval džihádistický Wal-Mart, neboli teroristický supermarket na zbraně. Další pokračování o Sýrii budou postupně ukazovat černou komedii západní intervence, protože Západ propadl iluzi, že může řídit teroristy jako své poslušné loutky.


Hodnota článku (rešerše, napsání, korektura, anotace, ilustrace, redakční práce) je ohodnocena částkou: 500 Kč. Pokud chcete na provoz webu přispět, klikněte zde, nebo na baner v úvodní stránce. Děkujeme!