Senzacechtivá média spekulují, kdy konečně všemocné USA zaútočí na Sýrii po útoku sarinem, který údajně měla spáchat vládní vojska. V našich článcích "Fakta o Sýrii" trvale upozorňujeme na to, že fakta a svědectví o masakrech bude nutné sbírat a vyhodnocovat celé měsíce a možná i roky. To je také důvod, proč USA a EU a sunnitské diktatury z Perského zálivu tak spěchají s invazí do Sýrie. Vědí velice dobře, že při důkladném vyšetřování vyjdou najevo zvěrstva povstalců a jejich pozice coby osvoboditelů bude neudržitelná. Ale mezitím už bude Sýrie v jejich rukou, tyto užitečné idioty sprovodí ze světa nebo z nich udělají teroristy a rychle jmenují tzv. "svobodnou vládu". Tento scénář běžel po desetiletí v různých částech světa, naposledy v Afghánistánu. Užitečným idiotem byl Taliban, Al-Kájda a její velitel, nějaký Usáma bin Ládin, bývalý spolupracovník CIA.

Nedávné masakry "bojovníků za svobodu Sýrie" v kurdských územích stály životy zhruba tolika obětí (včetně žen a dětí), kolik bylo obětí při plynovém útoku v předměstí Damašku, tj. kolem 400. Ale o těchto obětích se úplně přestalo mluvit. Jenže kurdské ženy, které na vlastní oči viděli masakr v vesnici Tel Eran, vyprávějí neuvěřitelné věci.


Povstalci podle nich rozsekali zaživa nahé děti a dospělé při zpěvu "Alláh je veliký". Pokud svědectví kurdských žen potvrdí nezávislé zdroje, pak mezinárodní tribunál vyšetřující zločiny proti lidskosti bude muset začít zkoumat, kdo těmto zrůdám pomáhal a jak. A to je další důvod, proč Západ a země Perského zálivu musí v Sýrii velmi rychle "obnovit pořádek" a nechat zmizet ze světa zločiny a zločince, které po dva roky vědomě podporovaly. Nechme se překvapit, jak dopadne vyšetřování kolem plynového útoku.