Jak se zdá, současný prezident Spojených států zlobí všechny. V USA mu chystají impeachment a Evropa už se vidí zcela osamocena ve válce s Ruskem. Česká republika ovšem nejen s Ruskem, ale za svobodu Tibetu i s Čínou. Proto také se všechny politické síly shodují na jednom: Je třeba více zbrojit. Zdvojnásobit výdaje na armádu. Jak říká Pavel Bělobrádek ZDE

Česká armáda tvoří páteř této země


Proto se není třeba příliš ohlížet na názor lidí. Politické elity vědí vždy, co je pro poddané nejlepší. Jsou-li opřeny ještě o křesťanský světonázor, hlásí-li se ke Kristu, králi pokoje, nemusí se ohlížet ani vlevo ani vpravo, cíl je jasný. Jak dále říká čerstvě znovuzvolený předseda křesťanskodemokratické strany Pavel Bělobrádek:

Jako lidovci se snažíme dělat správné věci bez ohledu na většinový názor populace. Naše snaha uzákonit navyšování obranného rozpočtu na dvě procenta by proto neměla být až tak překvapivá.


Ano, proč by někoho mělo překvapovat, že křesťanská strana je největší zastánkyní zvýšení zbrojení na dvojnásobek současného stavu? Naši političtí křesťané měli vždy k armádě tak nějak blízko. Bodejť by ne, když armádu považují ústy svého předsedy za páteř republiky. Ostatně naši čeští křesťané v tom nejsou sami. V zemi našich spojenců jsou lídry zbrojení rovněž ryzí křesťané z okruhu staré dobré Republikánské strany. Nač vyhazovat peníze na chudé, či ženy samoživitelky, když si můžeme za 100 milionů pořídit jedno americké vozidlo pěchoty? Co je výhodné, co se vyplatí, to vědí naše i americké elity velmi dobře.

Co to znamená pro většinu daňových poplatníků

Prostě musíme nějak vyhodit dvě procenta rozpočtu stůj co stůj. Tedy ne vyhodit, ale zaplatit našim spojencům za ochranu. Pro nás jsou to vyhozené peníze, jim se celkem hodí.Běžně se tomu říká výpalné. Dokonce takové slovo zaznělo i v naší veřejnoprávní televizi! Někdejší obdivovatel USA si stěžoval, že Trump se svými spojenci, tedy i s námi, hovoří jako bychom jim měli platit výpalné za ochranu! Trump nás prý všechny pokáral, že jim dlužíme velké peníze. Nu, samozřejmě. Neměli jsme z důvodu benevolence a dobroty amerického lidu a jejich prezidenta Bushe předepsán nějaký paušál, ale pouze 2 % z HDP! Nikdo po nás nechce, abychom přišli na buben. K čemu bychom pak svým pánům byli? K ničemu. Živit nás tedy nebudou. Proto máme předepsána ona 2 %. Bratru nějakých 80 -100miliard ročně. A to se vyplatí. Někomu určitě.

Trump se nestydí, alespoň všichni víme na čem jsme

Dosavadní působení Dnalda Trumpa lze hodnotit jako úspěšné, jde zkrátka od úspěchu k úspěchu. Posuďte sami:

  1. Zbytečná péče o chudou, tedy neschopnou část populace pod názvem Obamacare byla zrušena
  2. Zeď na hranici s Mexikem nebyla dostavěna, ale již i nenapravitelní amerikanofilové se mohli zamyslet nad podmínkami nelegálních přistěhovalců v USA. Jsou to často lidé se stejným nebo dokonce horším postavením než otroci. Bez práv. Nakolik je humánní pouštět lidi do Spojených států a pak z nich dřít kůži, oproti zdi na hranicích, je velkou otázkou. V Izraeli takovou pěknou zeď mají a nikomu to nevadí. Tedy pokud jde o politiky, naše, izraelské i americké.
  3. Díky Trumpovi víme, že nejde o žádnou válku s Ruskem, nejde tady o nějakou obranu, jde tu o prachy. O prachy, které je třeba transferovat skrze zbrojní firmy od daňových poplatníků, jejichž země prohrály válku se Spojenými státy. Ano, jsme kamarádi, co jsme si, to jsme si, ale odsud až posud. První i druhá světová válka něco stála a někdo to musí platit. Studená válka také nebyla zadarmo. Máme tu zkrátka vítěze, a tomu je třeba cálovat, aby nechtěl zase vítězit, protože tam, kde je vítězství, tam je i porážka. Buďme rádi, že náš pán po nás chce jen 2 % a prostřednictvím současného prezidenta Trumpa se nám to nestydí říct.
  4. Německé kancléřce Angele Merkelové konečně došlo, že chce-li Německo vyvážet levná auta, musí o to více dovážet drahé americké zbraně. Drony, neviditelná letadla a v neposlední řadě odposlouchávací technika nejsou zadarmo. Někdo to platit zkrátka musí, a Donald to nebude, to je jasné.
  5. Jasně se ukázalo, že na jedné věci se světoví politici naší západní, křesťansko- židovské civilizace shodnou. Na válce. Na kráse bombardování. Všemi nenáviděný Trump se stal přes noc miláčkem médií i politiků v okamžiku, kdy dal rozkaz k bombardování Sýrie. Kratičce samozřejmě. Jeho akce byla totiž jen takovým bodnutím komára ve srovnání s řáděním rozzuřeného slona v mateřské školce George Bushe. Pár desítek mrtvých nemohlo zajistit ani odlesk slávy rodiny Bushů, která má na kontě statisíce umouněných Arabů a jejich dětí. Nešlo také o lidi v pravém slova smyslu, ale jen a pouze o Collateral damage. Běžně se tento pojem z americké vojenské terminologie překládá jako „vedlejší ztráty“, slovník na našem portálu „Seznam“ ovšem tento pojem překládá jako „civilní ztráty“ ZDE
  6. Díky Trumpovi také víme, že další věcí, na které se v našem západním křesťansko-židovském kulturním okruhu shodneme, je výroba více či méně sofistikovaných, každopádně však velmi drahých zbraní, které nás ochrání před zlem tohoto světa. Tím se ukazuje v celé nahotě naše židovsko-křesťanská kulturní převaha nad islámem. Muslimové totiž ze zvrácených důvodů barbarsky útočí nákladními automobily a podomácku vyrobeným bombami na nevinné civilisty, kdežto my na Západě používáme z ušlechtilých důvodů drony, střely s ochuzeným uranem, a matky všech bomb, přičemž nevinné civilisty nezabíjíme, jenom jim způsobujeme „collateral damage“. Tento způsob války shledáváme velmi šťastným, a proto i když my a naši spojenci dáváme na výdaje na zbrojení největší částky všech dob, a jenom Spojené státy vyrábí zbraně v hodnotě jako zbytek světa dohromady, musíme přidat. Útoky na promenádě ve Francii či koncertu ve Velké Británii volají po obraném opatření, které si vyžádá více letadlových lodí, ponorek a střel s plochou dráhou letu. Je to praktické a účinné asi tak stejně, jako pronásledování komára po bytě se sbíječkou. A to se vyplatí.
  7. Donald Trump ukázal vpravdě americkou kulturu tak, jak je. Ruce na Bibli, ale kolty, kolty proklatě nízko u pasu. Co se v Bibli naučíš, vystřílíš do světa. Na krku kříž, v ruce pořádnou bambitku. 80 % Američanů se hlásí ke křesťanství. Dobro došli, Pax Americana, americký mír v praxi. Ježíš by se obracel v hrobě, kdyby v něm byl. Naštěstí se v Chrámu Božího hrobu v Jeruzalémě nenalézá, protože jinak by musel z takových křesťanů vyletět z kůže. Správu nad tímto křesťanským chrámem museli převzít muslimové, neboť křesťané se tak nesnášejí, že by se pravidelně servali. V tom se ovšem ukazuje síla naší svobodné demokracie postavené na konkurenci a soutěžení. Díky této permanentní válce směřujeme k pokroku a jdeme od úspěchu k úspěchu. Díky němu si každou chvíli můžeme pořídit telefon s novými úžasnými funkcemi, denně si vybrat z nepřeberné řádky programové nabídky našich umělců digitální televizní zábavy a zaručených zpráv. V neposlední řadě v důsledku takového pokroku nám nejen příjemně voní vzduch po spalinách, ale než se nadějeme, aniž bychom to čekali, každou chvíli nám může neviditelné letadlo shodit na hlavu náklad jasnější než tisíc sluncí. Jo, to pak bude pokoukáníčko.


Trump na Twitteru objasňuje vzájemné postavení USA a Německa:


Tak co s tím Trumpem

Impeachment určitě ne. S impeachmentem by musela souhlasit republikánská strana a důvody, proč by to udělala, nejsou pro zbytek světové populace moc pozitivní. Jak říká Noam Chomsky: Současná Republikánská strana je nejnebezpečnějším spolkem světových dějin. Ne snad proto, že by lidská historie byla chudá na šílence, ale protože tito dnešní republikáni disponují nejstrašnější ničivou silou. Trumpa by určitě neodvolávali kvůli jeho postoji k imigrantům, ke globálnímu oteplování, rušení zdravotní péče pro chudé nebo pro požadavky na rozšíření zbrojení. Důvodem by mohla být příliš mírumilovná politika jak všeobecně, tak zejména vzhledem k Rusku. Spojené síly Mordoru milují boj, milují válku. Hekatomby mrtvých usmrcených ve všech „spravedlivých“ válkách v dějinách svědčí jasně. Prosté vraždy jsou dílem nešťastných, ustrašených či pokřivených individuí, zatímco ty hromadné požívají největší úcty. Ti první jsou vězněni, oběšeni či jinak sprovozeni ze světa „počestnou“ společností přísahající na Bibli, ty druhé vyznamenáváme, královsky platíme a stavíme jim pomníky. Vrah nevěrné ženy končí na popravišti, hromadný vrah nevinných žen a dětí je veleben "navěky". Pro kapsáře máme vězení, pro miliardové škody a zpronevěry máme pochopení. Proč? Proto! Pokrytectví není jen záležitostí Ježíšových oponentů z doby před dvěma tisíci lety, ba ani není výlučnou vlastností komunistů, ale je pevnou součástí naší „ctihodné“ západní společnosti. Rozpor mezi hlásanými idejemi a praxí je naprosto zjevný. Troubíme do vesmíru, jak jsme dobří, a přitom ničíme Zemi, mučíme lidi a hubíme lidství. A pak řekneme: může za to Saddám, Kaddáfí či Trump? Nikoliv, na takovém stupni je civilizace, na takové úrovni je americká společnost. Trump nespadl z nebe, není nějakým mutantem. Trump je velmi, velmi americký. Takové jsou prostě USA a lidé v nich. Netěšme se tedy na nějaké střídání, mohli bychom být velmi, velmi zklamáni.

Po Trumpovi by totiž nemusel přijít nějaký americký Gándhí, ale spíše tymolínový fašista vybraného chování Gutha Jarkovského s výchovou v military campu, šíleném "Ježíšově táboře" ZDE a ZDE.
A světová válka by se přiblížila dle sloganu naší military party TOP09 „víc, než si myslíme“.

Ukázka z filmu Jesus camp, kde vítají papírového Bushe a ukazují tak, proč USA vyhrály studenou válku. Ve vymývání mozků se jim tzv. komunisté nemohli vyrovnat:


Hodnota článku (rešerše, napsání, korektura, anotace, ilustrace, redakční práce) je ohodnocena částkou: 450 Kč
Pokud chcete na provoz webu přispět, klikněte zde, nebo na baner v úvodní stránce. Děkujeme!