Internacionální globální elity potřebují pro realizaci agendy 2030 Rusko. Rusko a Čína v tom hrají klíčovou roli. Jsou společnými tahouny pro další významné státy, jako jsou Indie, Brazílie, Jižní Afrika, dnes už i Saúdská Arábie a Argentina. A další se hlásí.

Dolar už svou válku prohrál. Pád dolaru byl již dávno naprogramován z nejvyšších bankéřských míst, ale i podporovaný od současných globálních institucí jako MMF, Světové banky, Banky pro mezinárodní zúčtování a psali jsme na toto téma dost již od roku 2013.

Ohlašovaná nová světová rezervní měna BRICS, krytá částečně zlatem a „hlídaná“ systémem block-chainu však bohužel nezničí kapitalismus jako takový, ale transformuje ho do nového modelu moderní otrokářské společnosti. A rozhodně nezničí ani parazitickou rentiérskou vrstvu, která bude i nadále chtít rozhodovat, kdo bude mít ve světové politice hlavní slovo a kam se bude ubírat cesta lidstva.

Jedno je jisté: Nejde o válku mezi dvěma modely globalizace, jak se nám snaží všichni namluvit. Je to válka proti lidstvu a jeho biologické existenci. A toho si musíme být vědomi.

Veškeré naivní iluze, že by Vladimír Putin mohl být tím „zachráncem“ z Východu disponujícím ctnostmi jako je čest, skromnost, empatie, láska k ruskému lidu, nositelem skutečných hodnot - co se mne týče, vzaly za své, když jsem sledovala od počátku tandem Putin-Medveděv. A hned se mi tehdy vybavil jiný obrázek z historie: Lenin-Trockij.

Možná se mýlím a máte-li jiný názor, tak je to v pořádku, ale nakonec může být všechno jinak. Jen si připomeňme zklamání, které připravil V. I. Lenin svým západním sponzorům bolševické revoluce, když je nakonec vyhlášením Dekretu o půdě v roce 1922 zklamal a k ruskému nerostnému bohatství a půdě se nakonec nedostali.

25. Petrohradské ekonomické fórum

Rozsáhlý projev Vladimíra Putina na Mezinárodním petrohradském ekonomickém fóru potvrdil, že Rusko plně naskočilo do vlaku projektu Klause Schwaba. Přes pravdivou a fundovanou analýzu vývoje kapitalismu, jeho destruktivního finančního Armageddonu, kterou Putin sice nastavuje zrcadlo zkorumpovaným a neschopným západním elitám, ze kterého musí mít v Bruselu a USA jistě osypky, se člověk nemůže zbavit husí kůže, která mu běhá po zádech, když od něj slyší rétoriku, kterou již zná dobře z dob minulých. Opět mají ruští občané nahlížet na budoucnost optimisticky, nemohu si odpustit Kunderu (Optimismus je přeci opiem lidstva a zdravý duch páchne blbostí, ať žije Trockij!). Rodiny s dětmi budou podporovány, budou vytvořeny nejlepší podmínky i pro malé a střední podnikatele, to všechno za využití nových možností, které nabízí čtvrtá průmyslová revoluce a digitalizace nabízející Rusku nové, nepřeberné šance.

Přihlášení se k Novému světovému řádu dle Agendy 2030 OSN, podpora farmaceutické mafie, která ovládá i mohutnou pátou kolonu uvnitř Ruska, to není cesta k nové humanitě lidstva. Válka na Ukrajině je nejenom chtěná, ale slouží nikoliv primárně kvůli banderovským teroristům na Ukrajině, nýbrž k urychlení energetické a potravinové krize jako dalších naplánovaných kroků ve stylu „pádu říše západořímské,“ tedy zničení Evropy a USA.

Rusko bylo nahnáno do náruče Číny, díky neuvěřitelně zkorumpovaným evropským elitám na sankcích ještě výrazně vydělalo, Svět mohl vypadat jinak a takové spojení, před kterým varoval i jestřáb Kissinger, který byl architektem petrodolaru, jenom procesy hlubokého pádu Západu, ke kterému jsme se tak nadšeně v roce 1989 ( i když s jinými představami) přihlásili, urychlilo.

Čína je vůdčí ekonomickou silou světa a někdo vzestup Číny - stejně jako kdysi vzestup Hitlera - financoval. Čína zahájila Velký reset již v předstihu, aniž by západní lidsko-právní neziskovky, mohutně podporované z našich daní a z různých nadací globálních elit proti tomuto vývoji protestovaly. Chmurný pohled na poslední události v Číně, kdy je pohyb osob zablokován díky naskočení červené na Covid aplikaci smartphonu a občanům je zamezen přístup k bankovním účtům.

A bůhví, co čeká na podzim nás.

Když se Klaus Schwab chlubil na Harvardu svou líhní mladých globálních lídrů, které se daří instalovat do jednotlivých vlád na světě, která obsahovala i Angelu Merkelovou a Vladimíra Putina, klepali si mnozí na čelo.

Kdo je tedy vlastně Vladimír Putin? A proč chce vytvořit „nový typ společnosti“ založené na změnách genetiky lidí?


Je to opravdu patriot a zachránce ruského národa a nositel nových hodnot? Konečně někdo, kdo si uvědomuje, kam nás liberální dekadentní politika dostala, jak trpí naše rodiny, děti, staří lidé?

Bohužel, na 25. Petrohradském fóru padlo hodně slov a slibů, ale jak se slučují s fakty?

V Rusku je v současné době druhá největší nadúmrtnost na světě. Po Indii. Znepokojivého vývoje nadúmrtnosti si všímají i mainstreamová média.

Jak se již dříve Vladimír Putin vyjádřil, 146 milionů obyvatel je pro tak velkou zemi, jakou je Rusko, málo. Ve svém projevu zdůraznil úkol zvýšit porodnost a vytvořit podmínky pro důstojný život mladých rodin s dětmi. Hezky se to poslouchá, že?

Od začátku tzv. pandemie zemřel již více než milion obyvatel, což je nejvíc od 2. světové války. V Indii způsobila vládní opatření proti kovidu také hladomor, když miliony lidí utíkaly z měst bez možnosti výdělku na venkov, protože neměly základní životní podmínky k přežití. Co však způsobilo takový úbytek ruského obyvatelstva, o tom na Petrohradském fóru nepadlo ani slovo.

Nemáme žádné informace o vedlejších účincích a úmrtích týkajících se Sputniku. Některé údaje je možné získat z OUR WORLD IN DATA, které jsou otevřenou platformou, ovšem jako vždy je těžké se na vykázané údaje zcela spolehnout. V USA existuje alespoň VAERS, i když údaje nezachycují zdaleka objektivní data, říká se, že zachytí pouze jedno procento nežádoucích účinků, databáze je dobrovolná. Pouze ve Velké Británii, Austrálii a na Novém Zélandu bylo donedávna možné vyčíst data ohledně nemocnosti a úmrtí souvisejících s očkováním. Najít tato data u Sputniku nelze, takže víme pouze málo, například ZDE se lze ptát, co je za tak vysokou nadměrnou úmrtností v Rusku v roce 2021 a 2022.

Od samého počátku p(l)andemie jsme byli ujišťováni, jak je nutné chránit „staré občany,“ nemocné a postižené, kteří vakcíny dostanou přednostně a dětičky, hlavně babičky a dědečky nenavštěvujte, abyste je nenakazili, že... A důchodci byli také tou první šťastně obslouženou skupinou. A výsledek této ochrany proti „smrtelně nebezpečnému viru“? Jak je možné, že v Rusku vypadlo z v roce 2021 z důchodového systému 970 000 důchodců? Jaký podíl na tom má covidová politika? Bude se těmito čísly zabývat i někdo v ČR?

Sputnik vypadal zpočátku jako slibná cesta, než ho některé státy, jako např. Jihoafrická republika, Brazílie, Kongo, odmítly schválit kvůli podezření, že může vyvolat u mužů HIV pozitivitu. To jen na okraj.

Najít data o vedlejších účincích u ruských vakcín a Sputniku V je téměř nemožné, dokonce ani poslancům Státní dumy nejsou informace dostupné a ministerstvo zdravotnictví jim oznámilo, že jim je nedá, protože jsou přísně tajné. V odpovědi je vyjádřena dokonce věta, že by „zveřejnění vedlejších účinků mohlo lidi odradit od očkování“.

Proslov V. Putina k mládeži v roce 2017

RIA Novosti uveřejnily část proslovu Vladimíra Putina na Ruském světovém festivalu mládeže a studentstva "Youth 2030", který se konal v Moskvě v roce 2017. Cituji:

„Umíte si představit, že člověk může vytvořit člověka s danými chakteristikami? Může to být briliantní matematik, skvělý hudebník, může to také voják – osoba, která bude bojovat bez strachu, bez pocitu lítosti a soucitu, bez bolesti“, řekl prezident.
„Chápete, že lidstvo může vstoupit- a také pravděpodobně vstoupí v blízké budoucnosti – do velmi obtížného a bolestivého období svého vývoje a existence. A to, co jsem řekl, může být ještě horší než nukleární bomba“.

RIA.ru


A za dva roky nato v roce 2019 Rusko studuje, jak vytvořit „nový typ společnosti“ za použití genetického editování. Vždyť je to s těmi CRISPR nůžkami tak jednoduché? Že? Takže aktuální úkol Státní dumy je vyzkoumat, jak zavést nové technologie a strategie tak, aby se nedostaly do konfliktu s problematickými etickými, sociálními, legislativními a náboženskými aspekty. Pěkně načasovaná otázka v roce 2019 pro Státní dumu: Jak lze kompletně transformovat společnost za použití editování genomu, aniž by to nebylo proti zákonu.

Rusko tedy asi fakt miluje genetické manipulace. Jinak si těžko vysvětlit, že Státní duma vydala report, jak aktualizovat zákony, aby bylo možné využívat tak skvělých technologických možností zasahování do lidského genomu. Tady si přečtěte:

...možnosti bezkonfliktního vývoje nové generace technologií za využití asistovaných reprodukčních technologií (genom editing, metabolický management během těhotenství, atd.) za účelem vytvoření nové společnosti založené na pokrokovější legislativě...

Kommersant.ru

A co je prvním krokem? Potřebujeme genom každého člověka. A to od narození. V červenci 2021 odhalil ministr zdravotnictví Ruské federace Murašenko plán „genetického průkazu občana,“ se speciální pozorností zaměřenou na nejmladší“. Tomu se budeme věnovat ve druhém pokračování článku, ovšem již samotný návrh Dumy, že by měl být vytvořen zvláštní zákon, kterým by uměle pěstovaná lidská embrya byla vyloučena z těch práv, která mají normálně počatí lidé, je znepokojujícím posunem ve vývoji.

Protože by to prý jinak bylo špatně pro vědu. Podle profesora Bogdanova z Moskevské státní právnické akademie by znamenal stav, kdy by embryo dostalo legální status v momentě početí umělou cestou, zákaz dalšího zkoumání prostřednictvím „nových technologií.“

Nakonec tato Moskevská akademie, která pro tento projekt získala grant ve výši 9 milionů rublů, doporučila, aby embryo in vitro bylo umístěno do zvláštní kategorie občansko-právní legislativy s jinými právy, která je zapotřebí ještě definovat.

Nu. V Číně asi žádná práva embryí neřeší. Už na tuto cestu nastoupili.

Více k tématu najdete například ZDE.



Hodnota článku (rešerše, napsání, korektura, anotace, ilustrace, redakční práce) je ohodnocena částkou: 450 Kč. Pokud chcete na provoz webu přispět, klikněte zde, nebo na baner v úvodní stránce. Děkujeme!