Začal velikonoční týden slavný populistickým vzepjetím mas, které na Květnou neděli křičely Ježíšovi "Hosanna" a na Velký Pátek už bohužel "Ukřižuj!". Jistěže za tímto výkonem byli schopní manipulátoři z židovské velerady. Ale ti v dějinách nechybí nikdy a při žádném významném dějinném obratu. Viz zpravodajství o Ukrajině nebo o Sýrii.

Nedávno jsme si povzdechli s autorem příspěvku o jednom z nejúžasnějších činů lidskosti a odvahy během 2. světové války (Peklo Osvětimi a vítězství vůle k životu a k pravdě). Že u nás už začalo platit smutné rčení a smutná realita. Nikdo z našinců už nevěří, že by mohly existovat v Česku nezávislé noviny. My například píšeme kritické články o současné osídlovací politice Izraele, protože si myslíme, že s celkovou destruktivní politikou proti Palestincům je to cesta do pekel. Jenže popírači holocaustu si asi mysleli, že jsme jejich krevní skupina, protože máme něco proti Židům jako takovým. Vzhledem k tomu, že v Izraeli trvale pracuje jeden z kmenových autorů redakce, jde o pěkný nesmysl.

Další úlet jsme zaznamenali vzhledem k EU. Jistěže kritizujeme současné neschopné vedení EU a jeho přítulnost k banksterům typu Goldíka, kteří nás chtějí kolektivně zničit. Ale současně bojujeme za nezávislost Evropského parlamentu a volby do této instituce považujeme za nejdůležitější možnost záchrany demokratické Evropy. Jenže parta myšlenkově zbrklých příznivců kolem Petra Macha si myslela, že jsme na jedné vlně s jejich pochybnou neoliberální ideologií. Proto byli nemile překvapení článkem, který považoval jeho sociální politiku za šílený nápad (Nezaměstnanost z pohledu některých českých politiků).

Zkrátka, v českém spánku politického rozumu se usadily můry a plodí další můry. Možná si jednou naši čtenáři zvyknou na to, že jsme nezávislí, doopravdy. Hlavně proto, že děláme zadarmo a pokud možno kvalitně, protože všichni normálně pracujeme na vezdejší chleba nebo jsme v důchodě. A takových lidí je tak málo, že jsou roztroušeni rovnoměrně po celém politickém spektru. A tyto mediální proletáře bychom rádi spojili do jednoho streamu. Už jen proto, že si myslíme, že bude hůř. Jistě to bude dlouhá cesta k rozumu. Mnozí pravičáci si bolestně uvědomí, že nejsme jako oni, což si ovšem budou muset prožít i mnozí levičáci. A nakonec ti i oni zjistí, že ve světě o tyto zastaralé nálepky moc nejde, protože po sto letech jejich vývoje a deformací lze stejně dobře manipulovat idejemi levice a i pravice tak, aby šlo okrást stát a občanskou společnost. Stačí se podívat na posledních dvacet let politického a ekonomického vývoje české společnosti. Nebo si klikněte na heslo "parlamentní zpravodaj" a podívejte se na partu politického Mordoru kolem Kalouska, kteří klidně použijí neschopné hnutí Rekonstrukce státu k tomu, aby stát ničili. Nálepky jsou o ničem, rozhoduje práce, činy a přemýšlení o podstatném.