Televizní ani tištěné noviny v zájmu zachování duševního zdraví téměř nesleduji. Úplně mi stačí internet, kde si mohu jed lží a propagandy našich novinářských es dávkovat v životu neohrožujícím množství. Jedině konzumací dávek menších než malých se mohu i pobavit a nepropadnout depresi. Profláklé provládní komiky Mitrofanova, Marťanoviče, Šafra a spol. se totiž snaží dohnat i ti včera střízlivější. To dá samozřejmě práci, protože kdo může trumfnout takového Klvaňu s jeho tvrzením ZDE, že Rudá armáda Čechy v roce 1945 neosvobodila, nýbrž dobyla? Podle pana Klvani jsme byli zřejmě v dobrých rukou protektora a ochránce země České Adolfa Hitlera a jeho Třetí říše. Dobře se nám tu žilo zejména mezi lety 1939 až 1945, než východní hordy dobyly tuto oázu bezpečí a lásky. Židobolševici z Asie znásilňovali barbarsky naše dívky, zatímco naši protektoři je před tím zcela civilizovaně posílali do koncentračních táborů, kde je celkem kulturně připravili o hlavu nebo jen osprchovali jedem na krysy.

Tváří v tvář takovým vtipům pana Klvani se jeden ptá, kde jsou hranice černého humoru a kde už začíná sprosté hulvátství.

Každý z dnešních pisálků kouká, jak by se zasloužil o výplatu, a předhání se tak v nejapnostech. Tak například Ondřej Soukup, na serveru „Aktuálně“ představený jako „komentátor a expert“ Hospodářských novin, zcela vážně tvrdil, že konflikt na Donbase poutá 80 až 90 % všech jednotek Ruské armády. K vidění ZDE, čas 2:20. Vzhledem k tomu, že se předpokládá, že Ruská armáda čítá kolem milionu mužů, je takové tvrzení daleko za hranou toho, co tvrdí experti na pravdu ze Spojených států amerických. Jejich „smělé“ odhady hovořily o desetitisících vojácích. Navíc s omezenou výzbrojí. Těžko předpokládat, že Ruská armáda předvedla na východní Ukrajině většinu ze své výzbroje, jejíž část je prezentována třeba ZDE.

Někdo je tady papežštější než papež. Ondřej Soukup v jiném článku ZDE má další pozoruhodné výroky. Chceme-li zachovat mír, máme prý snížit cenu ropy. Jak se taková cena ropy snižuje, jak to máme udělat, nám však už neříká. Každopádně s podobnými experty, jako je on sám, vykoumal, že země vyvážející ropu jsou tím agresivnější, čím více stoupá cena ropy. Proto se zřejmě stal tolik agresivním Irák, že si se stoupající cenou ropy pořídil zbraně hromadného ničení, které svět neviděl. Antraxem pocházejícím z vojenských laboratoří USA rozesílaným politikům ZDE, chtěl prosadit tzv. Patriot act, čili zákon omezující svobody občanů Spojených států. A v neposlední řadě cvičil a podporoval Bin Ládina a jeho al-Kájdu u svých nepřátel v Pákistánu a Afghánistánu. Korunu tomu nasadil, když nechal dvěma letadly shodit tři mrakodrapy v New Yorku a navíc zaútočil proti centrále Ministerstva obrany Spojených států amerických civilním letadlem typu Boeing 757, které následně nechal zvláštní, do té doby nevídanou technologií, odpařit. Z toho je vidět, jak pozitivní roli hrají v současném politickém dění USA.

V důsledku objevení preemptivních úderů, což je zcela něco jiného než třeba preventivní údery, kteréžto jsou zase úplně něco jiného než prosté agresivní zahájení války. Například z vymezení pojmu našeho Ministerstva zahraničí budete zaručeně jeleni ZDE). USA tady mírově nasazují armádu proti zemím vyvážejícím ropu, a chrání tak světový mír. Vzaly si tak k srdci hesla (nejen) Johna Lennona „válku válce“ a „lásku ne, válku!“. Chytrými bombami rozsévají demokracii i zcela nevděčným diktaturám a celý svět se jen může těšit, kdy začnou rozsévat svojí svobodu i do další země vyvážející ropu - do Ruska. Celý proces tak nabere žádoucí obrátky, cena ropy klesne na minimum, protože jí na Zemi prakticky nikdo nebude potřebovat. Zavládne světový mír a Ondřej Soukup bude mít konečně pravdu.

Související články
Devět minut anti-propagandy o Ukrajině
Americká válka
Proč média o důležitých věcech lžou
Mediální lež rozpoutala válku v Iráku. A co Ukrajina?
Ukrajina, hysterická média a druhá válka proti Iráku