Rozveselen posledním kolem debaty o tom, kdo je a kdo není Goebbels a koho platí Moskva, se pustím do dalšího rozboru situace v Sýrii. V této debatě se vyznamenal zejména redaktor hlavních zpráv na ČT jménem Marek Wollner, jeho výkřiky viz zde. Tento genius malignus TV-lhaní je bohužel placen z mých peněz, možná také i z jiných, antiputinovských a proatlantických. Tento zdroj přilepšení našich angažovaných novinářů je mi celkem ukradený, podobě jako u těch, kteří berou prachy z druhé strany. Jedno lhaní v něčím zájmu je jako druhé, a pravda nikde.

Ovšem pokud proameričtí nebo proruští pochopové berou prachy od svých mocipánů, a přitom pracují ve veřejno-právní televizi či v rozhlase, pak je jejich jednání trestné vzhledem k výkonu jejich veřejno-právní funkce. A to mi vadí zásadně, protože jejich lži platím i já, formou koncesionářského poplatku. Proto doufám, že jednou budou soudit nejprve minulé a současné členy Rady pro rozhlasové a televizní vysílání. Tito pachatelé mediálního zla úmyslným neplněním svých zákonných povinností způsobili zásadní škody a veřejně ohrozili společnou věc zvanou res publica.

Protistátní činnost a podvracení republiky není sranda, aspoň za komunistů to sranda nebyla. Nám, již trestaným politickým vězňům, estébáci hrozili tímto paragrafem při výsleších, a na to byla sazba do 10 let. Dnes podvracení republiky asi sranda je. Seznam těchto prozatím nesouzených funkcionářů RRTV najdete zde.

Šíření terorismu v rámci boje s terorismem

Západní boj s terorismem pod vedením USA a NATO má naprosto skvělé výsledky, tedy z hlediska šíření terorismu. To exaktně ukazuje studie za rok 2015: Global Terrorism Index 2015 - Institute for Economics and Peace. Podívejte se na hlavní tabulku úspěchů Západu. První tabulka ukazuje 5 zemí, které odpovídají za 80 % přírůstek terorismu v roce 2015 v celém světě.



Všechno jsou to země, kde se úspěšně tzv. "demokratizuje" už celá léta za naše daně a skrze NATO zbraně. V těchto zemích se zabíjí tisíce civilistů v rámci boje s terorismem. Výsledkem je globální růst terorismu a mezinárodní zločiny západních států, které snad jednou bude soudit mezinárodní tribunál. Celkový globální výsledek tohoto boje vypadá následovně, viz data ročenky pro rok 2015.



Americký, EU a NATO styl boje s terorismem způsobil zatím největší růst teroristických činů v historii. Tak tomu se říká pořádek na západní způsob. Rozvrátil celé státy nelegální válkou vedenou bez usnesení RB OSN. V západních zemích způsobil největší poválečnou vlnu teroru a uprchlíků, v rámci takto "úspěšného" boje s terorismem.

A stejní pachatelé nyní postupně nachází ve vlastních řadách ty "Goebbelse" kteří o tom mluví, viz blahodárnou práci Wollnera a dalších mediálních pochopů. A pokud se podíváme na našeho bystrého ministra vnitra Chovance z ČSSD, pak je jasné, že tyto samozvance a ztroskotance nenecháme ničit náš krásný kapitalistický ráj pod moudrým vedením USA. A naše společnost, soudruzi, je ohrožena zvláště nyní, kdy nám neoliberálně řízené hospodářství v EU vzkvétá zcela nebývale a neslýchaným tempem blahobytu. Kde jsem to jen slyšel... Nedá mi to, abych na toto téma nedal jeden dobrý vtip aspirující na Zlatou mříž roku.



Posilněni úspěchy nového světového řádu prosazovaného od 1990 se podívejme na nový pořádek vzniklý Rusy iniciovaným příměřím v Sýrii. To se postupně implementuje od konce února 2016 a má za sebou první týden existence.

Ruský pořádek v Sýrii, aneb boj proti terorismu

Ruský nápad, jak dosáhnout příměří, byl podivuhodně jednoduchý a nechal západní bojovníky s terorismem zcela v šoku. Rusové nejprve přiletěli do Sýrie s vlastními letadly, radary, raketami a loděmi ochránit své a Asadovy zájmy v Sýrii. Druhá strana proti legálně zvolené vládě zcela barbarsky podporovala výše uvedenou podporou teroristické skupiny páchající děsivá zvěrstva. Rusové vytvořili bez ptaní tzv. "spojenců" vlastní bezletovou zónu. Do země je pozvala legální vláda, která naopak nedala souhlas žádným jiným mocnostem k narušení suverenity Sýrie a vzdušného prostoru. Je tak mimochodem, toto narušení je za normálních okolností zločin proti mezinárodnímu právu a může vést k vyhlášení války.

Pak Rusové začali boj proti terorismu na ruský způsob. Třicítka relativně starých letadel jede už měsíce jako hodinky, bombarduje z 5 km přesně jako hodinky. Kvůli lepšímu prodeji zbraní Rusové pro jistotu vypálili pár střel s plochou dráhou letu na 1000km, z malých lodí v Kaspiku a z ponorky ve Středozemním moři. Tyto střely jsou už určeny na prodej a potřebovaly reklamu. To jest proražení americké radarové obrany v Iráku, která byla tak impotentní, že přelety asi ani nezaznamenala.

Asadova demoralizovaná armáda dostala nové zbraně, přišli ruští instruktoři. Na stylu boje je to už vidět, a nejvíce na nově zformovaných jednotkách bojujících v Latákii. Rusové okamžitě zařídili opravny rozbité vojenské techniky, nasadili v SAA raketomety TOS-1 Buratino a tanky T-90, plus kompletní špionážní techniku s cca 70 drony, které nyní mimo družice a špionážní letadlo IL-20 monitorují příměří.

Uřezávači hlav a příměří

Vážně vedený boj proti terorismu (a nikoliv s terorismem) způsobil mezi umírněnými i radikálními uřezávači hlav v Sýrii docela velký poplach. Rusové jasně řekli, že buď s nimi všechny umírněné frakce půjdou do boje proti terorismu, nebo budou mrtvé. To je tak jednoduchá logika, že jí celkem každý rozumí. Po dvou měsících vítězné ofenzívy Asada bylo jasné, že je to myšleno vážně. Takže teroristé na seznamu RB OSN budou zabíjeni dále a plném souladu s mezinárodním právem. Zbytek "opozice" buď podepíše příměří a půjde do voleb proti Asadovi, nebo bude považován za teroristy. Jak jednoduché, milý Watsone. Výsledná mapa ruského genštábu pro příměří vypadá takto.



Béžová Kurdové, černá ISIL, zelená Al-Núsra a Al-Kájda (dnes spojenci USA a EU, ale nikoliv Rusů), fialová Asad a jeho spojenci. Žlutá jsou území, odkud nyní bojové skupiny faxují, volají nebo mailují žádosti o příměří na ruskou základnu v Hmeimim. Tam je mezinárodní štáb, který prověřuje dodané žádosti a kontroluje koordináty. Zbytek teroristů bude vybitý a poražený. A to jak podle mezinárodních dohod RB OSN schválených i USA, tak podle původního ruského plánu. Tento boj s terorismem je tak jednoduchý, že o něm naši presstituti raději neřeknou ani slovo.

Kdo bojuje s terorismem a kdo má držet hubu

Šéf americké diplomacie Kerry je už na porážky od Rusů zvyklý. Problémem pro něj jistě bylo skousnout první světový US-debakl s Íránem. Ale po prolomení první hranice si už člověk na kocovinu z chytrého Lavrova a jeho vítězné party tak nějak zvykne. Zvlášť, když to má v úřadu už za pár. Co má také Kerry dělat, když jeho politika boje s terorismem skončila tak nějak nevítězně. Americké BGM-71 TOW prodávají jejich spojenci na e-Bay. Mimochodem, chci vidět, jak proti této demokratické US-zbrani ochráníme Temelín a Dukovany, a kolik nás to bude stát. Průbojnost pancéřování je cca 1000 mm, to je prosím tloušťka normálního železa o síle jednoho metru. Teď začali tzv. "spojenci" rozdávat teroristům v Sýrii i rakety FIM-92 Stinger sestřelující letadla do výšky 8 km. Musím se honem podívat na e-Bay, co to stojí. Ale já letadly moc nelétám, raději chodím pěšky.

Americké zbraně zabíjejí jejich spojence Kurdy skrze turecké NATO. Turecko používá v boji proti kurdským "teroristům" stejné zbraně, které USA dodává "demokratickým" Kurdům. Ti zatím bojují proti teroristům v Sýrii, nyní již jen vlažně podporovanými USA. Pak se pustí do Turků, kteří naopak pilně podporují teroristy v Sýrii z titulu člena NATO. Děti syrských uprchlíků, které svým bojem s terorismem Turci vyrobili, podle některých zpráv zaměstnávají jako malé otroky v tureckých fabrikách vyrábějících spotřební zboží pro Západ. Pokrok nezastavíš. Zvláště v krizové době, kdy Rusové považují Turecko za stát podporující mezinárodní terorismus a po sestřelení SU-24 na něj uvalili hospodářské a politické embargo. Navíc se Kurdové spojili s Asadem, k němuž přeběhly i skupiny vojenské opozice předtím vojensky a finančně podporované USA. Západem podporovaný spolek umírněných uřezávačů hlav se mezitím začal vraždit mezi sebou. A kdo to přežije, toho zavraždí Al-Núsra a ISIL, pokud s nimi neuzavře vazalskou vojenskou smlouvu. Takže nevítězný Kerry neměl moc na vybranou, a pochopil neodvratné. Viz náš poslední článek na syrské téma v polovině února ohledně Mnichovské dohody (Mnichovská kapitulace Západu ohledně Sýrie).

Proto USA podepsaly dohodu s vítěznými Rusy s tím, že ji okamžitě poruší, jakmile to bude jen trochu možné. A pak postaví svůj "plán B" boje s terorem, který ve světě a v Sýrii funguje s výše uvedeným výsledkem. Zatím se "plánu B" boje s teroristy příliš nedaří, aspoň v Sýrii nikoliv. Příměří začíná fungovat, a bude se bojovat proti terorismu. Kdo se k příměří nepřipojí, ten bude opravdový terorista. A to při současném stavu front, a při ruské umanutosti boje proti terorismu, není extra dobrá vyhlídka.

Mluvčí US-zamini hulvátsky poradil Rusům "put up or shut up". Čili aby buď implementovali příměří, nebo aby drželi hubu a nechali vesele a globálně povykovat západní mediální mašinérii lhaní. Z výše uvedených důvodů se lhaní korporátek o Sýrii nachází ve skutečně kritickém bodě. Dokonce i lidé jako Marek Wollner z ČT musí vylézt z královsky placené Kavčí ulity a musí obecnému lidu vysvětlit, jak to s námi doopravdy jest. Vtipná Zacharovová z ruského zamini poradila svému velkohubému US-kolegovi, ať sám drží hubu. Když mu sklapne, tak bude moci poslouchat, co říkají a co dělají Rusové. Za sebe bych pitomému mluvčímu totéž poradil i já. Hlavně proto, že jeho šéf se podle výše uvedeného amerického hesla už dávno zařídil. Ale mediální štáb Bílého domu, to je fakt zdivočelá parta. Volební období Obamy je u konce. Otáčecí dveře (revolving doors) se už rozběhly a je třeba získat cenné fleky ve vojensko-průmyslovém komplexu. Viz článek Všichni Obamovi koupení muži. Neoliberální boj o chleba není žádná sranda, soudruzi, ani v době studené války ne.


Hodnota článku (rešerše, napsání, korektura, anotace, ilustrace, redakční práce) je ohodnocena částkou: 500 Kč
Pokud chcete na provoz webu přispět, klikněte zde, nebo na baner v úvodní stránce. Děkujeme!