Václav Klaus se dožil osmdesátky a je to oblíbený maskot našeho webu. Podívejte se na počet negativních článků, které vyjedou, když si kliknete na heslo s jeho jménem. Nejsme nacionálně založený web, který Klause potřebuje instrumentalizovat pro současné politické boje, a proto účelově mlčí o jeho politické minulosti. Stejně tak budou budou mlčet všichni pravičáci, které Klaus podvedl, udělal z nich užitečné politické a propagandistické idioty pro americký neoliberalismus. Pak je tento moskevský lišák nechal s otevřenou pusou zírat na kolotoč, kterým se vrátil k ruským chlebodárcům. Někteří z těchto obdivovatelů Klause byli moji bývalí kamarádi. Když jsem jim soukromě říkal věci, o kterých se vědělo v kruzích prvního KC OF, tak si mysleli, že přeháním a že chci škodit jejich bezchybné politické modle. Ok, to je za námi. Kdo chtěl zůstat podvedeným hlupákem, ten jím je i nadále. Nyní se bavme o džinech z láhve, které dohnaly tohoto nejpráskanějšího politika české mafiánské polistopadové scény. V politickém lhaní a ututlaných aférách se Klausovi vyrovná snad už jen nominální katolík Miroslav Kalousek, který kráčí k prezidentování podobně nezadržitelným způsobem, jako bývalý zloděj propisek.

Tématem poslední zkorumpované doby bylo donutit Klause, aby šlapal neoliberální sorošovskou lajnu a posvětil další kolo tunelování státu v režii Deep state. Účel světí prostředky s tím, že Klaus nebude vydíraný za zlodějny a lži posledních 30 let, ale za pitomou půjčku SSSR, která byla podepsána dávno před 17. listopadem. Presstituti ve zmanipulovaných médiích mají za úkol plnit politická zadání, tak si zavolali Klause na rozhovor a kladli mu pořád tu samou otázku. Ruský Sputnik patří zcela pochopitelně do fanklubu Václava Klause. Takže použijeme citace z jejich článku, který má parádní nadpis „Vy jste zrůda lidská!“ Klaus ztratil nervy s novinářem Českého rozhlasu a odešel z přímého přenosu. Citujme politické rekviem "zrůdy" Klause podle jeho vlastních slov, ve státním rozhlase a v režimu, který politicky vybudoval.

Hloupí novináři, kteří mají zakryté uši, to pořád nechtějí vzít v úvahu. Vy jste blázen, vůbec mě neposloucháte. Vy opakujete naprosto nesmyslně pořád stejné věci. Vy chcete neustále prohlubovat lži, které jsou proti mně vedeny. Je to trapné a smutné. Divím se, že se nestydíte a že se mi při tom můžete dívat do očí,” prohlásil Klaus, na což Kroc odpověděl, že se nestydí. (...) Nezkoušejte se mnou hrát tyhle hry, záměrně lžete s ostatními soudruhy z Hospodářských novin, asi k nim patříte do jejich klanu. Vy jste se zbláznil a já v tomhle rozhovoru vůbec nechci pokračovat. Pane kolego, končím, protože myšlenka, že jsme něco tajili, je nesmyslná. S vámi pokračovat nebudu, nashledanou,” zvedl se ze židle někdejší prezident.


Je to důstojné rozloučení politika v prolhaném a zkorumpovaném režimu, který Klaus založil. A tento režim ho ke konci jeho života válcuje podle pravidel, které Klaus striktně dodržoval celý život. Totální egocentrik a manipulátor sloužil skrze všechny mocnosti tohoto světa především sobě samému. Lidé pro něj byli onuce a šlapal po nich se stejným gustem, jako plnil politické linie mocenských chlebodárců v Moskvy a banksterů ve Washingtonu. Klaus byl naprosto ideální prezident malé prohnilé země bez zásad a bez politické cti, která je geografickou křižovatkou Evropy. K tomu jsou důležité tyto dva články, které ukazují výsledky Klausovy politiky.

Nepochybuji o tom, že Klaus se stal idolem současných národovců a že si z něj vezmou nesmrtelný příklad. Jenže tato země, i když stále byla a je geografickou křižovatkou Evropy, nebyla úplně prohnilá, měla zásady, a dokonce i jistou míru politické cti. Klausovi se v destrukci české politiky nepodařila jediná věc, v níž jsem mu opravdu hodně věřil, viz článek Disneyland klausovské dynastie.

To znáte z filmu Kmotr, jak šéf rodiny říká svému synovi, že z něj chtěl mít vzorného demokratického politika, proto ho nechal bokem rodinných mafiánských kšeftů. Ale doba je zlá, tak synátor musel vzít kalašnikov a udělat, co bylo třeba v zájmu rodinné cti. Přísloví říká, že jednoho můžete podvádět celý život, mnohé velmi dlouho, ale nemůžete podvádět všechny a pořád. Zdá se, že v Česku na rozdíl od USA nevznikne politická dynastie z bývalých hrobařů české demokracie a zakladatelů českého mafiánského kapitalismu. Jistěže Kalousek dělá všechno proto, aby naskočil do velkých bot politického mistra. Ale osobně si myslím, že Klausovy kremelské boty jsou proamerickému Kalouskovi příliš velké na rozběh takového formátu, jak to požaduje sorošovské zadání zdejší kliky Deep state financované proatlantickými zájmovými skupinami. Českou polistopadovou politiku se snaží skrze voličské hlasy řídit střídavě miliardáři hájící vlastní Agrofert, nebo političtí žoldnéři, kteří už nemohou couvnout a nemají co ztratit. Opravdu nevím, co je horší, ale jedno je jisté. Tvůrce tohoto systému odchází do politického záhrobí, ale mafiánský systém, který vytvořil, ho určitě přežije.


Hodnota článku (rešerše, napsání, korektura, anotace, ilustrace, redakční práce) je ohodnocena částkou: 450 Kč. Pokud chcete na provoz webu přispět, klikněte zde, nebo na baner v úvodní stránce. Děkujeme!