1. Po krajských volbách přinesly senátní volby další kolo lidového a všeobecného referenda o zlodějnách koalice. Zatím mohou trestat pouze voliči, spravedlnost je na vládnoucí skupinu prozatím krátká. Ale v koalici začal konečně vládnout strach z věcí příštích.

2. Volebním mandátem dostala levice ústavní většinu (zatím jen v senátu), aby dostala politické zloděje a jejich kamarády do kriminálu.

3. Zkorumpovaná sociální demokracie na tom v krajích a jinde není o mnoho lépe, ale voliči ji pasovali na státoprávní sílu. Má zabavit nakradený majetek, nechat zavřít zloděje a obnovit základní funkce státu.

4. Tomuto přání lidu nemůže část politické levice dostát z jednoduchého důvodu: kradla také a musela by rovněž přijít za mříže. A tak v levici začala vládnout úzkost z věcí příštích, na které zatím nemají ani lidsky, ani politicky.

5. Předčasné volby tedy musí mobilizovat strany se slušnými reprezentanty, které výše uvedenou vůli lidu uskuteční. To je jednak utopické a jednak možné.

6. Tyto strany existují na krajské úrovni a jsou prozatím pouze v bývalých Sudetech. Zde už fakticky klekla demokracie a zdejší občané se již odrážejí ode dna, protože už nemají kam klesnout.

7. Naději máme všichni. Viz naše volební číslo věnované krajským nezávislým uskupením, zejména v kraji Libereckém, Karlovarském a v kraji Ústí nad Labem. Pokud se tyto strany a uskupení dostanou na celostátní úroveň ve spolupráci s jinými kraji, cesta ke spravedlnosti je otevřena.

8. Pokud to nevyjde, pak po současné volbě komunistů bude následovat konečná nedůvěra voličů v demokracii. Lidé začnou volit neofašistické a populistické strany. Rovněž bude možný nástup do kriminálu, ale bohužel pro občanské aktivisty.


Chcete-li aktivně diskutovat, musíte se zaregistrovat.
Diskuzi k článku uvidíte kliknutím na odkaz: 970 - Strach pravice, úzkost levice.