Andrej Babiš, vtělený ďábel české politiky a špinavého byznysu, se zmocnil papežského zlatého prstenu. S touto informací přišel politický vůdce českého křesťanstva Pavel Bělobrádek. Více ZDE a ZDE.

"Andrej Babiš vyžaduje ke stvrzení politických dohod políbit prsten. Jde podle všeho o prsten Jana Pavla II, ten měl být údajně zničen, ale pokud se pamatuji, byl némlich takový." stěžoval si předseda Křesťansko-demokratické unie - Československé strany lidové.

Blahodárné odposlechy zasahují

Odposlechové oddělení našeho svobodně demokratického tisku Šuman tato slova potvrdilo, když prohlásilo, že disponuje autentickou, důkladně sestříhanou tajnou nahrávkou, v níž předseda hnutí Ano říká: „Kdo nebude líbat moj vatikánský prsten, do jednej vlády so mnou nevkročí, a nemôže byť predsedou žiadneho mojho vyboru v mojom parlamente.“ Více ZDE.

Vypadá to tedy na skandál mezinárodního dosahu, jehož se neprodleně chopí OLAF, Interpol, CIA, FBI a v neposlední řadě i naše vojenská rozvědka Jany Nagyové-Nečasové. Musí se to vyšetřit, neboť líbání úplně paralyzovalo jednání Českého parlamentu. Diskuse se na posledním plénu našeho zákonodárného sboru netočila kolem ničeho jiného. Ten líbal, ten nelíbal. Kdo nelíbá, nejede. Auto s řidičem se na něj nedostane.

Ohněm a mečem s láskou

Pravda a láska zase jednou zvítězila. Vlastně ne jednou, ale nejméně dvakrát. Podle nejmenovaného zdroje blízkého naší nezávislé České televizi nejde totiž jen o jeden prsten, ale hned o dva. Ten druhý je totiž zřejmě původně papeže v důchodu, Benedikta XVI., od kterého jej získal za podivných okolností náš primas český, kardinál Duka. Proto si v našem parlamentu politici z řad Kalouskova bloku stěžovali, že jejich Fiala není zatím zvolen do místopředsednické funkce a nemá tak nárok na zasloužené prebendy. Od parlamentního ambonu si právem stěžovali na adresu Okamurovy SPD „nezvolili jste našeho Fialu, protože nepolíbil Okamurovi prsten“. Líbací prsten tak podle všeho nemá jen ďábel Babiš, ale i arcisatanáš Okamura. Podle nejmenovaného zdroje v nezávislé demokratické veřejnoprávní nestátní ČT jej Okamura získal zároveň s blahopřejným dopisem kardinála Duky ke skvělému volebnímu výsledku. Duka totiž Okamuru právem považuje za spravedlivý meč křesťanství proti zločinnému islámu. Celá záležitost je tak značně dvojsečná, stejně jako onen meč spravedlnosti a víry. Na jedné straně tu máme zloděje Babiše, který krade prsteny a čapí hnízda (zatím nepravomocně) a společenství Duky s Okamurou stvrzené prstenem papeže Benedikta, na druhé straně starou, dobrou, osvědčenou ODS s ostatními podobnými stranami, které si důsledně zachovávají svou poctivost již více než dvě desetiletí. S takovým českým mečem se "nepřátel nelekejme a na množství nehleďme".

Vítejte v zemi Jaroslava Haška

To jsou tedy paradoxy. Issová s Mádlem onehdá dědkovi a bábě poradili, aby nevolili levici, dědek s bábou je se zpožděním poslechli - a teď tedy máme, co jsme chtěli. Pravice, kam se podíváš - s podporou komunistů. A do sněmovny již dorazila žádost naší nezávislé svobodně demokratické Chovancovy policie o vydání lucifera Babiše i jeho mefista Faltýnka z hnutí Ano.

A Miroslava Němcová (ODS) to s chutí okomentovala: „Spravedlnost zase jednou zvítězila, škoda že se toho nedožili Lajos Bács a Radjiv M. Sinha. Ti by měli radost!"


Hodnota článku (rešerše, napsání, korektura, anotace, ilustrace, redakční práce) je ohodnocena částkou: 450 Kč. Pokud chcete na provoz webu přispět, klikněte zde, nebo na baner v úvodní stránce. Děkujeme!